jinač pěkný to máš ,to joo.

Ale on udělá obě za 400,- Nebo se pletu? Není to úplně z příspěvku jasný.Frenki píše:Já jsem si to shodou okolností taky dneska donesl domů,(nerez),největší dupačka je opravdu s leštěním!!!
Mám to o 5.cm delší,pokud to bude hodně,tak to zkrátím.Já jsem schopný udělat tyčku za 350,-Kč ,
tak zájemci pište!
Asi každému z nás vyrostla po vánocích ramena na novou sezónu.camerik píše:tak čumím, tady to jest samej ramenáč....![]()
![]()
![]()
Zajdo Zajdo, příště 2x čti. Myslím že text "Cena 400,- za kus, " je naprosto jasný, nebo se pletu? Takže Frenki je levnější..!!zajda píše:Ale on udělá obě za 400,- Nebo se pletu? Není to úplně z příspěvku jasný.Frenki píše:Já jsem si to shodou okolností taky dneska donesl domů,(nerez),největší dupačka je opravdu s leštěním!!!
Mám to o 5.cm delší,pokud to bude hodně,tak to zkrátím.Já jsem schopný udělat tyčku za 350,-Kč ,
tak zájemci pište!
Jééé to je ostuda já su ale vůlIPetr píše:Zajdo Zajdo, příště 2x čti. Myslím že text "Cena 400,- za kus, " je naprosto jasný, nebo se pletu? Takže Frenki je levnější..!!zajda píše:Ale on udělá obě za 400,- Nebo se pletu? Není to úplně z příspěvku jasný.Frenki píše:Já jsem si to shodou okolností taky dneska donesl domů,(nerez),největší dupačka je opravdu s leštěním!!!
tak zájemci pište!
camerik píše:tak čumím, tady to jest samej ramenáč....![]()
![]()
![]()