Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Hmmm pěkné to máte kuci
To ja včera bohužel motorku ani neviděl a dnes taky ne. Počasí se po o celkem pokazilo a převážet mášu v dešti se mi nechtělo. Jéje jéje.
Zajdo, co máš mít s gumou? Snad si nám neburnil
Dajos píše:Hmmm pěkné to máte kuci
To ja včera bohužel motorku ani neviděl a dnes taky ne. Počasí se po o celkem pokazilo a převážet mášu v dešti se mi nechtělo. Jéje jéje.
Zajdo, co máš mít s gumou? Snad si nám neburnil
Jak jsem ti říkal. Je víc sjetá na levou stranu. A nějak se sjela už pod značku. Je už na výměnu. Tak nasadím novou. Pořád mě to nejde do hlavy proč je tak sjetá na levou víc.
Taky mívám gumy sjeté víc na jedné straně. Jednak se mi lépe klopí levotočivé zatáčky a pak asi nejezdím v přímém směru zcela svisle. Snad to naklonění nějak nesouvisí s politickou příslušností
Já se lekl, že si už sjel tu novou gumu.
Dajos píše:Taky mívám gumy sjeté víc na jedné straně. Jednak se mi lépe klopí levotočivé zatáčky a pak asi nejezdím v přímém směru zcela svisle. Snad to naklonění nějak nesouvisí s politickou příslušností
Já se lekl, že si už sjel tu novou gumu.
No nová snad trochu vydrží déle. No uvidím jestli se bude sjíždět taky tak. Já jen aby nebylo něco podělaného na motorce
Jura píše: První co ti teď odejde budou ty krásný padáky - z toho jak se nakláníš . Na pohled super - kličkoval předemnou jako opravdovej ZAJDA před brokovnicí
Cooooo? Já kličkoval? Né, to né. Padáky doufám nikdy nepoužiji a budou nadále sloužit jako dekorace.
Jura píše: První co ti teď odejde budou ty krásný padáky - z toho jak se nakláníš . Na pohled super - kličkoval předemnou jako opravdovej ZAJDA před brokovnicí
tak to vypadá, že už ses Zajdo rozjezdil...., tak co chlapi potkáme se někdy na tom okruhu? ať jim to tam trocha poškrábem padákama
tak to vypadá, že už ses Zajdo rozjezdil...., tak co chlapi potkáme se někdy na tom okruhu? ať jim to tam trocha poškrábem padákama
No aby jsi toho nakonec nepoškrabal víc, než jen padáky
Na okruh rád přijedu a rád se svezu. Se závoděním to ale moc společnýho mít nebude - každej škrábanec mě asi bude stát balík. ALE - až dotáhnu barák a vzadu bude stát konečně pořádná garáž (vyvrcholení celého snažení) tak bych chtěl koupit nějakou bezpapírovku na svezení na okruhu ..... ale to je ještě trošku dlouhodobá předpověď