Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Jura píše: Tak jsem mámu zase konečně jednou vyvez - nejdřív jsem měl jet sám, ale nakonec se to nějak vyvrbilo a jeli jsme i s batůžkem. Bohužel nemáme ani jednu fotku, foťák jsme sebou samozřejmě měli, ale celou dobu spinkal pod sedlem - příště určitě napravím. Jinak super den - projížďka pěkných pár kilometrů (hezký vesničky, mrak krav na pastvinách, větrné elektrárny ......), zase jsme viděli kousek silniček o kterých ani nevíme - no zkrátka, po krátké večeři na Prachárně v OL jsme dorazili domů v cca 19:15. Takže
Byly jste vůbec někde? Když nemáte ani fotečku? na Valašsku jsou taky krásné silničky. Mám to tam projeté křížem krážem. Su totiž rodilé Valach (Vsetín)
Jura píše:To Zajda: Moc pěkný, příště sem hoď aspoň pozvánku - vůbec jsem nevěděl, že se něco dějě - pěkná akce.
Mám pocit, že jsem ti o tom říkal, že v pátek je něco na okruhu. Asi jsi byl zabranej do hokny od které jsem tě vyrušil
Jinak se pokusím něco vyzjistit co se děje zítra na okruhu. Jsem tam pozvanej od Creptusu. Jen tak by tam Creptus nebyl.
V sobotu na celodenku. Počkal bych na Vás v Jemnici, jestli jste nezměnily trasu. Doufám, že máš vychytaný to počásko, a jestli ne tak to koukej zařídit . Se těším jak malej harant.
Fi.Di píše:V sobotu na celodenku. Počkal bych na Vás v Jemnici, jestli jste nezměnily trasu. Doufám, že máš vychytaný to počásko, a jestli ne tak to koukej zařídit . Se těším jak malej harant.
Vyjížďka je nezměněna. Ok a jako místní znalec by jsi mě mohl pomoci z Landštena, to protáhnout do Telče jinudima jak jsi mě naposledy říkal. Ale mám časovej harmonogram a ten musím stíhat. Uvidíme kolik bude celkem motorek. To počásko už musí vyjít.
Jura píše:To Zajda: Moc pěkný, příště sem hoď aspoň pozvánku - vůbec jsem nevěděl, že se něco dějě - pěkná akce.
Mám pocit, že jsem ti o tom říkal, že v pátek je něco na okruhu. Asi jsi byl zabranej do hokny od které jsem tě vyrušil
Jinak se pokusím něco vyzjistit co se děje zítra na okruhu. Jsem tam pozvanej od Creptusu. Jen tak by tam Creptus nebyl.
Tak to moje antény fakt nepochytaly , ale jak říkám - co je psáno, to je dáno - pak už se nebudu moct vymlouvat na to, že jsem to nevěděl .
Pondělí určo nedám - bude dlouhý den v práci.
Tak to moje antény fakt nepochytaly , ale jak říkám - co je psáno, to je dáno - pak už se nebudu moct vymlouvat na to, že jsem to nevěděl .
Pondělí určo nedám - bude dlouhý den v práci.
Už je v tom chaos. Jsou tady tři témata. Vranov, Okruh s Creptusem, páteční okruhové ježdění.