Vyjížďka sobota 7.5.2011

Vše okolo cestování, typy na motovybavení a podobně.
zajda
Jméno: Zajda
Příjmení: Michal
Pohlaví: Muž
Motocykl 1: GSX1400

Re: Vyjížďka sobota 7.5.2011

Příspěvek od zajda »

Jura píše::rofl Tak jsem mámu zase konečně jednou vyvez :rofl - nejdřív jsem měl jet sám, ale nakonec se to nějak vyvrbilo a jeli jsme i s batůžkem. Bohužel nemáme ani jednu fotku, foťák jsme sebou samozřejmě měli, ale celou dobu spinkal pod sedlem - příště určitě napravím. Jinak super den - projížďka pěkných pár kilometrů (hezký vesničky, mrak krav na pastvinách, větrné elektrárny ......), zase jsme viděli kousek silniček o kterých ani nevíme :chuckle - no zkrátka, po krátké večeři na Prachárně v OL jsme dorazili domů v cca 19:15. Takže :yes
Byly jste vůbec někde? Když nemáte ani fotečku? :rofl :D na Valašsku jsou taky krásné silničky. Mám to tam projeté křížem krážem. Su totiž rodilé Valach (Vsetín) :chuckle
zajda

Příspěvek od zajda »

Jura píše:To Zajda: Moc pěkný, příště sem hoď aspoň pozvánku - vůbec jsem nevěděl, že se něco dějě - pěkná akce.
Mám pocit, že jsem ti o tom říkal, že v pátek je něco na okruhu. Asi jsi byl zabranej do hokny od které jsem tě vyrušil :wasntme :mrk
Jinak se pokusím něco vyzjistit co se děje zítra na okruhu. Jsem tam pozvanej od Creptusu. Jen tak by tam Creptus nebyl.
Dino
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Milan
Příjmení: Nejedlý
Telefon: 606144704
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400

Příspěvek od Dino »

A co tam CREPTUS předved? Tu Bítovskou vyjíždku dám asi s Váma. Už na tom pracuju.
zajda

Příspěvek od zajda »

Fi.Di píše:A co tam CREPTUS předved? Tu Bítovskou vyjíždku dám asi s Váma. Už na tom pracuju.
Jasnačka už se těšíme :yes
Dle informací by tam měl být Creptus zítra na okruhu. Jsem pozvanej od Pana Salavce. Jenže budu v práci tak to asi nestihnu.
zajda

Příspěvek od zajda »

Fi.Di píše:A co tam CREPTUS předved? Tu Bítovskou vyjíždku dám asi s Váma. Už na tom pracuju.
Na tu vyjížďku myslíš v pátek nebo až v sobotu tu celodení? Do Bítova jedeme v pátek na oběd.
Dino
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od Dino »

V sobotu na celodenku. Počkal bych na Vás v Jemnici, jestli jste nezměnily trasu. Doufám, že máš vychytaný to počásko, a jestli ne tak to koukej zařídit :rofl . Se těším jak malej harant.
zajda

Příspěvek od zajda »

Fi.Di píše:V sobotu na celodenku. Počkal bych na Vás v Jemnici, jestli jste nezměnily trasu. Doufám, že máš vychytaný to počásko, a jestli ne tak to koukej zařídit :rofl . Se těším jak malej harant.
Vyjížďka je nezměněna. Ok a jako místní znalec by jsi mě mohl pomoci z Landštena, to protáhnout do Telče jinudima jak jsi mě naposledy říkal. Ale mám časovej harmonogram a ten musím stíhat. Uvidíme kolik bude celkem motorek. To počásko už musí vyjít. :party :party :sun
Dino
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od Dino »

Jo jo o víkendu to projedu a písnu. S časem to nebude tak zlý. Máme na to " busy" :smoke .
Biaggi
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Jiří
Příjmení: Voráč
Telefon: 731564030
Motocykl 1: S GSX1400

Příspěvek od Biaggi »

zajda píše:
Jura píše:To Zajda: Moc pěkný, příště sem hoď aspoň pozvánku - vůbec jsem nevěděl, že se něco dějě - pěkná akce.
Mám pocit, že jsem ti o tom říkal, že v pátek je něco na okruhu. Asi jsi byl zabranej do hokny od které jsem tě vyrušil :wasntme :mrk
Jinak se pokusím něco vyzjistit co se děje zítra na okruhu. Jsem tam pozvanej od Creptusu. Jen tak by tam Creptus nebyl.
:shake Tak to moje antény fakt nepochytaly :shake , ale jak říkám - co je psáno, to je dáno - pak už se nebudu moct vymlouvat na to, že jsem to nevěděl :doh .
Pondělí určo nedám - bude dlouhý den v práci. :sweat
zajda

Příspěvek od zajda »

Jura píše:
zajda píše:
:shake Tak to moje antény fakt nepochytaly :shake , ale jak říkám - co je psáno, to je dáno - pak už se nebudu moct vymlouvat na to, že jsem to nevěděl :doh .
Pondělí určo nedám - bude dlouhý den v práci. :sweat
Už je v tom chaos. Jsou tady tři témata. :chuckle Vranov, Okruh s Creptusem, páteční okruhové ježdění.
Odpovědět