Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
nenasiel som v obchodoch ziadny drziak ktory by sa montoval namiesto madla. ten co si mal a aj mas su vysoko a vzadu.. chcel som nieco aby bol kufor viac vpredu a nizsie.. dal som urobit prototyp, ktory si aj necham bez dalsich uprav.. z jedneho kusa, trojka plech a montaz namiesto madla..skaredy ale nebude tam stale takze tak.. ja vyuzijem kufor tak 5 krat do roka.. na ostatne staci tankvak.. snad to bude dobre... dik za foto,pomohlo pri kresleni a merani...
pallov píše:nenasiel som v obchodoch ziadny drziak ktory by sa montoval namiesto madla. ten co si mal a aj mas su vysoko a vzadu.. chcel som nieco aby bol kufor viac vpredu a nizsie.. dal som urobit prototyp, ktory si aj necham bez dalsich uprav.. z jedneho kusa, trojka plech a montaz namiesto madla..skaredy ale nebude tam stale takze tak.. ja vyuzijem kufor tak 5 krat do roka.. na ostatne staci tankvak.. snad to bude dobre... dik za foto,pomohlo pri kresleni a merani...
IMAG0748.jpg
IMAG0746.jpg
Vypadá to decentně a dobře, dobrej nápad. . Rychlá montáž nahoď míry, třeba to bude někomu ku prospěchu a pokusí se to vyrobit tak jak ty.
Lepší jak Šwédský stůl
Až teď sleduji, Frenki ty jsi ho měl taky místo madla?
dolezity je rozmer 202mm... to je vzdialenost tych dvoch usi z vnutornej strany...
diery z vrchu treba dokreslit podla potreby +velke podlhovaste otvory na odlahcenie- tie nemusia byt vobec..