Ahojky rád bych se podelil s Vama o muj zažitek s řetezovou sadou. Objednal jsem si novou řetezovku ve Zlíne v Yamaze DiD nedelají tak mne objednali značku RK klasika 2 kolečka a řetez ,platil jsem posleve 4100 Kč +-.
Všechno v poho až na maly problem jak spojit řetez ,protože ten byl rozpulený a bylo na neho potreba nytovací kleště. Neveřili by jste kolik jsem slyšel vymluv a stupidních kecu ,že nemají tedkom čas ,že to nesmí pujčovat atd.atd . Yamaze jsem navrhl že jim dam 2000 tis zalohu a že jim to za 20 min donesu protože bydlím asi 3min pešky od nich . Vubec nehrozilo ze by neco pujcili at to privezu ze mne to spoji podotykam započata hodina u nich je 500 + Dph. No nakonec jsem demontoval muj sverak a na zemi jsem si stahl ty očka k sobe a dulčíkem jsem si je roztemoval . Trvalo mne to asi 4 hodiny sverak nešel povolit to stalo nejvic usili jinak s tema kleštema jelikož jsem mel vsechno nachystane tak by to trvalo jestli moc tak 3 minuty . Přeji Vam ochotnejší servismeny ve Vasem okolí ,když budete nahodou neco nekdy potřebovat pujčit mejte se Ahojda
ŘETEZOVÁ SADA
-
- Člen klubu
- Jméno: Pavel
- Příjmení: Plíšek
- Pohlaví: Muž
- Telefon: +420737668005
- Motocykl 1: GSX 1400 2002
- Motocykl 2: Skůtr Kymco Vitality 50
Re: ŘETEZOVÁ SADA
Myslím že na našich stránkách chybí rubrika"Neuvěřitelné příhody s nepodařenými servismany".Taky bych mohl přispět.Bylo by to fajn počteníčko.Třeba jak jsem si nechal měnit řidítka.Požadavek byl jasný.Stříbrná s hrazdou a černými závažíčky.Výsledek:titanové bez hrazdy a stříbrné závaží. :moonPo chvilce úžasu jsem ale musel uznat že ta kombinace není zase až tak hrozná a nechal si to.Ale první okamžik.....
"Sranda přecy musy byť!Aji kdyby fotra věšali"
"Sranda přecy musy byť!Aji kdyby fotra věšali"