Tak výběrové řízení vyhrála jednoznačně Scorpion EXO-1000.Už ji mám doma.Koupil jsem jí v MCF ve Slušovicích,cena 6800.V základu má nosní deflektor,bradovou clonu,vyklápěcí vnitřní bríle,atd.První dojmy z jízdy jsou super,do 100 km/h je krásně tichá,nad už začíná být trochu hlučnější ale oproti Nolance je furt ještě tichá.Jel jsem s ní zatím max.150km/h a je to super.Na hlavě mi sedí ze všech odzkoušených nejlíp.Větrání je taky dobrý,a do helmy se nikde bokem nedostává vzduch což ocěňuju bo na nolance mi permanentně foukalo pod bradou do helmy a furt mě slzely oči.Jinak jedinej nedostatek je asi že je užší ta díra na hlavu takže je to horší si ji nasadit ale to se ještě trochu rozchodí.

Ty nafukovací lícnice se mi taky líbí,ale jejich funkce je prej hlavně ta, že když se ty lícnice trochu vychodí tak se daj dofouknout aby helma seděla pořád pevně na hlavě.Brejle nenosím takže nedokážu říct jesi je vhodná.Jinak záruka klasika dva roky plus servis zdarma.
Ještě jedna perlička....v MTT v brně mi naprosto neochotná prodavačka přepočítala cenu z katalogu Louis na 10500 Kč a to s tím že by mi ji závazně objednala bez možnosti předem si ji odzkoušet!Sranda ne?!

By mě zajímalo jakej si tam napočítala kurz!

Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry. Abraham Lincoln
Život je jako žebřík do kurníku: krátký a posraný. Neznamy autor
Kdo jinemu jamu kopa, je u neho na brigade. Neznamy autor