Zimní úpravy GSX
-
- Jméno: Zajda
- Příjmení: Michal
- Pohlaví: Muž
- Motocykl 1: GSX1400
Re: Zimní úpravy GSX
Určitě se někde ukáži. A jak to bude hotové tak dám foto i sem.
-
Tak dneska jsem se koukl do lakovny a nafotil pár fotek mobilem. Díly mám už nalakované a čekají na uschnutí do pondělka. Zatím to nic moc neřekne, ale ještě si musím nechat udělat polepy které pak nechám znovu přelakovat.
Použité barvy- Bílá perleť a vínová perleť. Na světle to vypadá velice pěkně.
Použité barvy- Bílá perleť a vínová perleť. Na světle to vypadá velice pěkně.
Barevná kombinace - za mě luxusní , jsem zvědavej na celkovou vizáž. Hoď pak další fotky.
-
Dík za hodnocení. Určitě sem pak dodám další fotky až to bude komplet. jen musím ještě nechat dodělat ty polepy. Ty tomu teprve dají šťávu. Budou dělaný jen pro mě. Ještě to chvilku bude trvat než do doladím.
-
- Člen klubu
- Jméno: Pavel
- Příjmení: Plíšek
- Telefon: +420737668005
- Motocykl 1: GSX 1400 2002
- Motocykl 2: Skůtr Kymco Vitality 50
No tak to vypadá hodně dobře!!
- mrna
- Jméno: Marek
- Příjmení: Hopjan
- Motocykl 1: Simson skútr
- Motocykl 2: Honda XRV 650 Africa Twin
- Motocykl 3: Suzuki GSX 1400
tak to ti závidím ty ráfky sou exkluzivní fakt paráda jen na těch ostatních dílech je moc bílé, ale nechci kalit vodu nevím jak to bude vypadat v kombinaci s motoren a kostrou. Jinak docela ale ranec,ne? ja si nechal lakoval nárdž páč sem si ji koupil uz odřenou a jenom z jedné strany a čtverka zasvištěla vzduchem ani sem nemrkl. ale ty ráfky mě vrtaji hlavou. neinspiroval jsi se na youtube???
Gsx 1400 über alles
-
Mě ta oddřená nádrž stála 3 tis do laku. Dnes jsem ji odvezl na polepení a ty polepy se vejdou na celou mašinu max do 3 tis. Na Youtube jsem neviděl dvoubarevný kola. Jen leštěné ráfky. Jinak jsem chtěl aby byla bílá co nejvíce. Stejně to bude hotový celý až koncem roku. Už není moc peněz. Chtěl bych udělat ještě sedlo do barev a dokoupit chromované dolňky. Lak by měl stát do 9tis. Lakováno Nádrž, 2x kola, přední a zadní blatník, podsedlovka a madlo. Ještě přemýšlím nad ledvinama že je nalakuji, ale uvidím až to složím.mrna píše:tak to ti závidím ty ráfky sou exkluzivní fakt paráda jen na těch ostatních dílech je moc bílé, ale nechci kalit vodu nevím jak to bude vypadat v kombinaci s motoren a kostrou. Jinak docela ale ranec,ne? ja si nechal lakoval nárdž páč sem si ji koupil uz odřenou a jenom z jedné strany a čtverka zasvištěla vzduchem ani sem nemrkl. ale ty ráfky mě vrtaji hlavou. neinspiroval jsi se na youtube???
-
Takže, polepy na motorku dle mého nebudou Po zpracování grafického návrhu se tam nehodí a celé lakování by stratilo tu šťávu. Nicméně jsem měl v záloze ještě jednu variantu a tu zrealizuji. Polepy by měli být hotové koncem příštího týdne. Pak už jen to nechám dotvrdnot (lak) a pak šup kompletovat
-
- Jméno: Karel
- Telefon: +420
- Motocykl 2: Suzuki GSX 1400 K7
Chlape to bude vonavka.Moc krásný.Celkem dobrá investice co? Pánové zeptám se ještě vás.Je potřeba nastavit palivovou mapu při montáži vzduchového filtru KN?Dík za info.
-
Karlosi, já si myslím že ano. Nejsem sice mechanik, ale něco z doslechu jsem slyšel. Já jak mám problémek tak to dám do servisu a o nic se nestarám. nebo si radši zavolám o radu. Když něco potřebuji zavolám sem a hned mě poradí nebo problém vyřeší- http://www.rf-motoservis.cz/