Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
čest chlapi. Na jaře plánujem s manželku výlet na jížní moravu a tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá nějaký tip na vinný sklípek. Někde v okolí Mikulova nebo Valtic. Ještě jsem neměl kocovinu z vína tak je to třeba vyzkoušet Díky moc za tipy.
Zajeď si do Pavlova. Spousta lacinýho ubytování a skvělýho vína. Nebo Klentnice. Nebo Vinařství u kapličky v Zaječí. Spousta luxusu, ubytování, bazén a dobrý víno. Je to sice dražší skupina, ale stojí to za to.
Mě příjde, že je to na jižní moravě snad i jedno. Pokud jsi ve vinařské oblasti, tak narazit na dobrý sklípek nebývá problém. Když jsem chodil na střední (ve Strážnici), pořád jsem kámošům scháněl víno, slivovici atd. Nejlepší bylo narazit na nějakého dědu, ten byl rád, že může zmizet ve sklépku a štrngnout si nějaků tú sklenků :o). No, těžko se pak vycházelo do schodů.....
Tam je spíš umění narazit na vesnici kde nemají vinohrad atd...
Dajos píše:Mě příjde, že je to na jižní moravě snad i jedno. Pokud jsi ve vinařské oblasti, tak narazit na dobrý sklípek nebývá problém. Když jsem chodil na střední (ve Strážnici), pořád jsem kámošům scháněl víno, slivovici atd. Nejlepší bylo narazit na nějakého dědu, ten byl rád, že může zmizet ve sklépku a štrngnout si nějaků tú sklenků :o). No, těžko se pak vycházelo do schodů.....
Tam je spíš umění narazit na vesnici kde nemají vinohrad atd...
To Vinařství u kapličky taky doporučuju, skvělý výhled z pokoje, dobré jídlo i víno, je tam rozhledna, možnost si zastřílet, večer zábava s tanečkem ....
Dej mi vědět nebo zavolej.....znám pár dobrých sklípků ale spíš v okolí Hodonína. Možu vás tam i trochu povodit po pěkných cestách kolem vinohradů.
Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry. Abraham Lincoln
Život je jako žebřík do kurníku: krátký a posraný. Neznamy autor
Kdo jinemu jamu kopa, je u neho na brigade. Neznamy autor