Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
nejvíc u huby to mám a ani jsem se neozval a přitom počasí na jedničku. Nebudu se vymlouvat, ani omlouvat, ale stejně musím, v práci žně, mimo práci problémy, tak jsem v jednom kole a na železného miláčka zapomínám . Rozvod už konečně proběhl a teď se ještě nenechat soudně oškubat (což může trvat i tři roky) a budu snad už konečně v klidu.
No předsedo a to by jsi měl jít příkladem ! Jinak Ti gratuluji k rozvedénému stavu. A at´Ti nějakej čas vydrží ( ten stav i "Ta" co tě doprovázela na Šumavě ).
Ufi píše: nejvíc u huby to mám a ani jsem se neozval a přitom počasí na jedničku. Nebudu se vymlouvat, ani omlouvat, ale stejně musím, v práci žně, mimo práci problémy, tak jsem v jednom kole a na železného miláčka zapomínám . Rozvod už konečně proběhl a teď se ještě nenechat soudně oškubat (což může trvat i tři roky) a budu snad už konečně v klidu.
Vítej v klubu svobodných ! (tomu oškubání se asi nevyhneš...)