Zimní úpravy GSX

Úpravy, tuning a vylepšení
zajda
Jméno: Zajda
Příjmení: Michal
Pohlaví: Muž
Motocykl 1: GSX1400

Re: Zimní úpravy GSX

Příspěvek od zajda »

ludwa píše:a cos tam dal za vyfuk? :nerd
Já jsem tam žádnej nedával. Ten už tam byl. Nějak se mě to nezdá tak to u něj nechám odbrzdit jak bude tepleji znovu. Na té brzdě to bylo z důvodu vysoké spotřeby( tedy se mě zdála trošku vysoká) Byl to vstupní test. Měl jsem rozhozené klapky. Když jsem mu volal tek mě stejně řekl že může být maximálně rozdíl 3%. No uvidíme. Přímo výkonem a krouťákem se nezabýval. Uvidíme co ukáže druhá brzda
ludwa
Jméno: luděk
Příjmení: solanský
Telefon: +420
Motocykl 1: gsx1400

Příspěvek od ludwa »

toš pak dej vědět a popř. napiš značku vyfuku jestli ti zas naměří tolik :mrk
zajda

Příspěvek od zajda »

ludwa píše:toš pak dej vědět a popř. napiš značku vyfuku jestli ti zas naměří tolik :mrk
Véfuck je nějaká neznačková sračka bych řek. G-force. Ale každopádně dám pak vědět. Jsem zvědavej sám víc jak všeci ostatní. No uvidíme co naměří znovu.
mrna
Jméno: Marek
Příjmení: Hopjan
Motocykl 1: Simson skútr
Motocykl 2: Honda XRV 650 Africa Twin
Motocykl 3: Suzuki GSX 1400

Příspěvek od mrna »

Nazdar chlape! Tak tu prvotní skepsi beru všema deseti zpět. Shlédnul jsem jak foto na foru tak i youtube a samo jsi měl pravdu. JE TO PARÁDA!!! Máš máňu jako nikdo na světě. Akorát jak teď vedle tebe máme vypadat se svýma továrníma barvama??? :chuckle
Gsx 1400 über alles
zajda

Příspěvek od zajda »

mrna píše:Nazdar chlape! Tak tu prvotní skepsi beru všema deseti zpět. Shlédnul jsem jak foto na foru tak i youtube a samo jsi měl pravdu. JE TO PARÁDA!!! Máš máňu jako nikdo na světě. Akorát jak teď vedle tebe máme vypadat se svýma továrníma barvama??? :chuckle
Čauky. Tak to jsem rád že se ti to líbí. S továrníma barvama budete vedle mě vypadat úplně normálně. Nedávno jsem byl s klukama z GSX a tady od tud z fóra na vyjížďce a naopak v řadě motorek zapadla :blush :smirk
Odpovědět