Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
tak jsme opět vyrazili za dobrodružstvím v jedné stopě a tentokrát se mnou jela i Marťula. Prožili jsme fantastickou "Balkánskou cestu", která byla plna pozitivních zážitků a míst.
Doufám, že se budou fotky líbit a že budou někoho z Vás inspirovat k podobným cestám
Děkuji všem! Bylo to opravdu super a je zase na co vzpomínat. Dobré je i to, že jsem díky mému baťůžku zjistil, že i relativně pomalá jízda je zábavná a v kontextu s dlouhou tratí přijatelná. Bylo to vážně bezva
Moje řeč, jedním slovem krása, není co dodat . Je fakt, že pomalejší pohyb terénem má taky cosi do sebe - víc jsem zařadil kolo a pěškobus. Sice toho člověk za stejnou dobu urazí méně, ale má čas prohlédnout si vše více do detailu. Hlavní je, když člověk může dělat co ho baví. Tak ať se všem daří a přeji příjemné dovolené a výlety D.