Ach ty pneumatiky
- mrna
- Jméno: Marek
- Příjmení: Hopjan
- Pohlaví: Muž
- Motocykl 1: Simson skútr
- Motocykl 2: Honda XRV 650 Africa Twin
- Motocykl 3: Suzuki GSX 1400
Ach ty pneumatiky
Prosím vás přátelé vlastním tento motocykl již druhým rokem(poznal jsem to podle technické na kterou letos jdu) a koupil jsem ji s bridgestone(doufám, že sem to napsal dobře). Jenže již byly před výměnou a tak sem nestihl sledovat jak moc je motorka žere. Vím že jsou to tovární gumy se kterými se prodává. Já sem šel po ceně a tak sem obul Michelin pilot sport asi za 3,500. Jenže jedna sezona a jedna týdenní dovolená ve dvou sežrala cca 90% vzorku(samozřejmě prostřední pruh) tak to jsem moc neušetřil. Mám v plánu koupit Michelin pilot road 2. Na čem jezdíte vy a jak vám dlouho vydrží???
Gsx 1400 über alles
- Tom
- Člen klubu
- Jméno: Tomáš
- Příjmení: Klička
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 03 - už zase je :)
- Motocykl 2: Suzuki GSX 1400 03 - už není :(
- Motocykl 3: KTM 990 Superduke 09 - už není :(
Re: Ach ty pneumatiky
Já mám na té své Dunlop D208 a ta je po 4500 km už skoro na konci,až ji dojezdím tak sem vložím fotku!!! Ty žvíkačky na tyhle motorky nejsou stavěný.Já mám vybraný Continental Conti Motion,tak jsem sám zvědavej,prej hodně vydrží a vlastnosti ujdou.
Jinak ty Micheliny má známý na 1400tce takže se ho můžeš sám zeptat na tom srazu pokud dojede,ale co vím tak je s něma moooooc spokojenej,oproti těm Dunlopkám je to někde jinde.
Jinak ty Micheliny má známý na 1400tce takže se ho můžeš sám zeptat na tom srazu pokud dojede,ale co vím tak je s něma moooooc spokojenej,oproti těm Dunlopkám je to někde jinde.
Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry. Abraham Lincoln
Život je jako žebřík do kurníku: krátký a posraný. Neznamy autor
Kdo jinemu jamu kopa, je u neho na brigade. Neznamy autor
-
- Jméno: Milan
- Příjmení: Dzurjanik
Já jsem ji teď měnil a byla mi doporučena Bridgestone, ale to označení napíšu zítra. Mám prostředek s tvrdší směsí než na krajích, takž emi přímo v SUZUKI Přerov řekli, že by to při slušné jízdě mělo 10.000km najet. Stála cca 3.600,-Kč.
-
- Jméno: Roman
- Telefon: +420608225288
- Motocykl 2: Suzuki GSX 750 Inazuma
- Motocykl 3: MZ 250 etz
- Motocykl 4: Mz 150 Etx
- Motocykl 5: Simson S51
Ahojte, poslední zkušenost s Bridgestone BT020 je 4tis na značky, možná ještě 1tis dá. Jinak už jsem objednal Bridgestone BT021, je to dvousměs a cena na www.pneunet.cz 3680ks. Na netu je nenabízí, bylo to na poptávku, maj super ceny na gumy na auta tak jsem to zkusil a lepší cenu než od nich jsem nikde nedostal. Mají prodejnu v Bludovicích tady u Jičína, je to kousek, tak vyzvedávám osobně, jinak je doprava zahrnuta v ceně
-
- Jméno: ppppppppppppppppppppppppp
- Příjmení: ppppppppppppppppppppppppp
- Pohlaví: Žena
- Motocykl 1: žadny
Ahojda ja na svém bike používám od začátku CONTINENTAL
Conti Force Max
Conti Force Max
Ideální sportovní pneumatika pro cestovní nasazení Pevný 0° ocelový kord pneumatiky zaručuje mimořádnou stabilitu při vysokých rychlostech a přesné vedení motocyklu v extrémních situacích. Sportovní ? počítačem navržený dezén má větší kontakt s vozovkou, zejména ve velkých úhlech náklonu. - Velmi dobrý poměr výkon/cena.
Rozměr:120/70-17 ZR 58W TL přední Cena: 2060 Kč
Rozměr:180/55-17 ZR 73W TL Cena: 2710 Kč
Rozměr:190/50-17 ZR 73W TL Cena: 2710 Kč
no a jsem spokojený ujedu něco kolem 7-8 tisíc nejezdím žádnou divočinu , ale taky ne jak s hnojem prostě tak norma a polovina cest byla absolvována ve dvou zatím juj T
Conti Force Max
Conti Force Max
Ideální sportovní pneumatika pro cestovní nasazení Pevný 0° ocelový kord pneumatiky zaručuje mimořádnou stabilitu při vysokých rychlostech a přesné vedení motocyklu v extrémních situacích. Sportovní ? počítačem navržený dezén má větší kontakt s vozovkou, zejména ve velkých úhlech náklonu. - Velmi dobrý poměr výkon/cena.
Rozměr:120/70-17 ZR 58W TL přední Cena: 2060 Kč
Rozměr:180/55-17 ZR 73W TL Cena: 2710 Kč
Rozměr:190/50-17 ZR 73W TL Cena: 2710 Kč
no a jsem spokojený ujedu něco kolem 7-8 tisíc nejezdím žádnou divočinu , ale taky ne jak s hnojem prostě tak norma a polovina cest byla absolvována ve dvou zatím juj T
- Dajos
- Člen klubu
- Jméno: Dalibor
- Příjmení: Plischke
- Telefon: +420604534994
- Motocykl 1: CBR 1100XX (Stříbrný Blekouš)
- Motocykl 2: jawa 50/550 pařez
Ahoj, na GSX 14 jsem zatím nic kromě origa nejel (počítám, že víc jak 5000 zadní guma nedá), ale na mé předchozí mašině B12 jsem jezdil Dunlop D 217 a D 220, obě měly výdž vzadu cca 6000 km, předek cca 12000 km.
Teď budem Bykerem79 zkoušet ty nové vícesměsové BT021, taj jsem zvědav
jinak styl ježdění normál - turistika s občasným vypálením výfuku..
Teď budem Bykerem79 zkoušet ty nové vícesměsové BT021, taj jsem zvědav
jinak styl ježdění normál - turistika s občasným vypálením výfuku..
..co už včil
- IPetr
- Člen klubu
- Jméno: Petr
- Příjmení: Žanta
- Telefon: +420 608268608
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
- Motocykl 2: Yamaha Tenere 700
Já zatím zkusil nějakou Mišelínku, byla na moto, když jsem jí kupoval, vypadala dost nově ale odešla po 4 tisk km. Pak jsem se nechal zlákat na Maxxis supermax na ní jsem najel 6,5 tis a byla bez vzorku a pak 2x BT021 na první turisticky skoro 10500 km a na té druhé mám asi 2 tis a 30 minut v Sosnové.
Po tom řádění v Sosnové vypadala takto.
Po tom řádění v Sosnové vypadala takto.
IPetr
- Ufi
- Člen klubu
- Jméno: Petr
- Příjmení: Straka
- Motocykl 1: GSX 1400 (04) modrobílá
- Motocykl 2: HD 1200 Fateful ( viz. můj skype )
- Motocykl 3: HD Ultra elektra glide
- Motocykl 4: Jawa 350 california
- Motocykl 5: Pionýr Jawa 21
- Kontaktovat uživatele:
Origo BT 020 vydržela zadní 8500 km a přední 10000 km, běžné cestování spíše sám.
Michelin Pilot Road - zadek 7300 km a předek 8900 km, žádná divočina, spíše sám.
Metzeler Roadtec MZ 6 , dvojí směs - zadek 8000 km + necelá polovina vzorku ( ještě ji mám, sundanou ) - jen Norsko celou dobu s báglama. Střed nemá vzorek i když je nová proto opatrně v dešti - hrozí aquaplaining - velká výdrž, cena za sadu 8000,-
Avon Storm, dvousměsová - zadek 6000 km + polovina vzorku ( sundaná, opět odložená na půdě ) Jen Irsko, o něco míň baglů než v Norsku - střed má vzorek - dobrá výdrž. Cena za sadu 6160,- od Bestpneu.
Avon Storm podruhé - zadek 8800 km + třetina vzorku ( sundaná, repete půda ). Itálie-Korsika-Francie + s baťůžkem vč. 3 kufrů + po Moravě ve dvou.
Přední moc nepíšu to je pořád + cca 1500 km. Všechny gumy se chystám dorazit na okruhu v Brně, jak bude víc času .
Závěr - Avonky plně doporučuju na běžné ježdění za dobrou cenu . Metzelery MZ 6 největší výdrž v km
Michelin Pilot Road - zadek 7300 km a předek 8900 km, žádná divočina, spíše sám.
Metzeler Roadtec MZ 6 , dvojí směs - zadek 8000 km + necelá polovina vzorku ( ještě ji mám, sundanou ) - jen Norsko celou dobu s báglama. Střed nemá vzorek i když je nová proto opatrně v dešti - hrozí aquaplaining - velká výdrž, cena za sadu 8000,-
Avon Storm, dvousměsová - zadek 6000 km + polovina vzorku ( sundaná, opět odložená na půdě ) Jen Irsko, o něco míň baglů než v Norsku - střed má vzorek - dobrá výdrž. Cena za sadu 6160,- od Bestpneu.
Avon Storm podruhé - zadek 8800 km + třetina vzorku ( sundaná, repete půda ). Itálie-Korsika-Francie + s baťůžkem vč. 3 kufrů + po Moravě ve dvou.
Přední moc nepíšu to je pořád + cca 1500 km. Všechny gumy se chystám dorazit na okruhu v Brně, jak bude víc času .
Závěr - Avonky plně doporučuju na běžné ježdění za dobrou cenu . Metzelery MZ 6 největší výdrž v km
Nikdy nezjistíš co dokážeš, když to nezkusíš.
- ludwa
- Jméno: luděk
- Příjmení: solanský
- Telefon: +420
- Motocykl 1: gsx1400
zdarec lidi. doporučil bych dunlop Sportmax road smart. před tím sem mněl continentalky a už bych do nich nešel.
- Tom
- Člen klubu
- Jméno: Tomáš
- Příjmení: Klička
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 03 - už zase je :)
- Motocykl 2: Suzuki GSX 1400 03 - už není :(
- Motocykl 3: KTM 990 Superduke 09 - už není :(
Jáké jsi měl ty Continentalky a co na nich bylo špatný?Já chci právě koupit ContiMotion,našel jsem je za luxusní cenu ale právě hodně lidí říká at to neberu,tak nevím no.
Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry. Abraham Lincoln