Chystám se na GSX

Krejca
Jméno: Jan
Příjmení: Krejčí
Pohlaví: Muž
Motocykl 1: GS 1200

Re: Chystám se na GSX

Příspěvek od Krejca »

No a taky je :inlove
zajda
Jméno: Zajda
Příjmení: Michal
Motocykl 1: GSX1400

Příspěvek od zajda »

Krejca píše:No a taky je :inlove
No to je na těch fotkách. Doufám že ruka při výběru byla dobrá. Dopředu ti přeji aby jsi s ní zažil jen spousty dobrého.
zajda

Příspěvek od zajda »

Dnes jsem byl v náhodou v Olomouci a koukal jsem se tam zrovna na dvě GSXa
Na fotkách celkem pěkný ale jinak hnus fialovej. Padenky a lakovaný a ještě k tomu blbě :ne :ne :puke
Tato je na tom nejhůře. http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 ... -1400.html

Tato celkem ujde, ale nedá se to s žádnou co jsem viděl co mají kluci srovnat.

http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 ... -1400.html
Celkovej dojem na toto motorcentrum je velice špatnej. Vůbec žádná motorka co by se mě líbila. Většina je jich tam padenejch a jinak upravovanejch. Už tam nikdy nezajdu. :puke :puke :puke :puke
Ufi
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Petr
Příjmení: Straka
Motocykl 1: GSX 1400 (04) modrobílá
Motocykl 2: HD 1200 Fateful ( viz. můj skype )
Motocykl 3: HD Ultra elektra glide
Motocykl 4: Jawa 350 california
Motocykl 5: Pionýr Jawa 21
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ufi »

Mladý zrovna prodal SV a tak začíná taky nějakou tu naši krasavici od r.v. 2004 shánět :) , ani se mu nedivím. Parkrát si ji ode mě půjčil a byl rychle rozhodnutý na změnu :inlove .
Nikdy nezjistíš co dokážeš, když to nezkusíš.
zajda

Příspěvek od zajda »

Ufi píše:Mladý zrovna prodal SV a tak začíná taky nějakou tu naši krasavici od r.v. 2004 shánět :) , ani se mu nedivím. Parkrát si ji ode mě půjčil a byl rychle rozhodnutý na změnu :inlove .
JJ to už tak bejvá. Je to srdcovka a hlavně maximálně pohodlná mašinka. Já když jsem přestoupil Bulldoga tak jsem si připadal jak na raketě s obrovským odpichem. Vypadá to že ta moje mě nakonec zůstane. Né že jsem teď koupil novou sadu pneu Pilot road2 ale včera jsem konečně sehnal nové ródla v chromu co jsem tak dlouho hledal.
Takže mu přeji pevnou ruku při výběru a hlavně dobrou. To si stejně myslím že bude mít když má doma zkušeného rádce který má GSX.
Krejca

Příspěvek od Krejca »

zajda píše:Dnes jsem byl v náhodou v Olomouci a koukal jsem se tam zrovna na dvě GSXa
Na fotkách celkem pěkný ale jinak hnus fialovej. Padenky a lakovaný a ještě k tomu blbě :ne :ne :puke
Tato je na tom nejhůře. http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 ... -1400.html

Tato celkem ujde, ale nedá se to s žádnou co jsem viděl co mají kluci srovnat.

http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 ... -1400.html
Celkovej dojem na toto motorcentrum je velice špatnej. Vůbec žádná motorka co by se mě líbila. Většina je jich tam padenejch a jinak upravovanejch. Už tam nikdy nezajdu. :puke :puke :puke :puke
S tou Olomoucí jsem se informoval a je to jak říkáš popadaný a ošklivý,tahle byla jasná volba a na živo jak na fotech a motosalon jak pokojíček plnej nadherných hraček ,klobou dolů před nima (motobikes.cz)
Krejca

Příspěvek od Krejca »

Ufi píše:Mladý zrovna prodal SV a tak začíná taky nějakou tu naši krasavici od r.v. 2004 shánět :) , ani se mu nedivím. Parkrát si ji ode mě půjčil a byl rychle rozhodnutý na změnu :inlove .
http://www.motocentrum-tass.cz/ tady maj ted taky fešandu nemít bloklou tuhle tak se tam jedu taky kouknout a jméno maj taky dobrý.
Naposledy upravil(a) Krejca dne 17 čer 2010 13:30, celkem upraveno 1 x.
Ufi
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Petr
Příjmení: Straka
Motocykl 1: GSX 1400 (04) modrobílá
Motocykl 2: HD 1200 Fateful ( viz. můj skype )
Motocykl 3: HD Ultra elektra glide
Motocykl 4: Jawa 350 california
Motocykl 5: Pionýr Jawa 21
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ufi »

Vypadá hezky, ale bohuzel 2002 :S
Nikdy nezjistíš co dokážeš, když to nezkusíš.
Krejca

Příspěvek od Krejca »

Ufi píše:Vypadá hezky, ale bohuzel 2002 :S
Ta moje budoucí je taky jen 2003 navíc tahle kombinace modro bílý je aspon pro mě nejhezčí,důležitý jsou km a stav a pokud je z německa odhláška a technická,km tam vždycky sou.
zajda

Příspěvek od zajda »

Z Tassu jsem měl předešlou mašinku a to BT1100. Maximální spokojenost i servis. Super jednání. Jen asi na ty KM bych moc nespoléhal ani u jednoho.Kór když se ví že Němcové jsou velicí cestovatelé. Německé tp ti dají ofocené ale ale co se týče TK u papírů nemají. KM vetšinou nedoloží. Možná se změnili a jen tady plácám. Ale když jsem kupoval BTčko tak jen německej techničák a nic víc.
Co je naprostá pravda umí dokonale namašlit, vyčistit, vyleštit mašiny tak že vypadají jako nové. Když jsem tam byl několikrát tak jem viděl jeden kousek co dovezli a pak jak jsem vyzvedával BTčko tak bych tu samou mašinu ani nepoznal. A když jsem se bavil s Tassem tak mě říkal že jeden člověk takto čistí mašinu celou směnu a možná i ještě druhý den.
Odpovědět