Chystám se na GSX

Krejca
Jméno: Jan
Příjmení: Krejčí
Pohlaví: Muž
Motocykl 1: GS 1200

Re: Chystám se na GSX

Příspěvek od Krejca »

No k Tý mojí z Motobikes ta technická i s KM je a v tom Tasu píšou že je to tam taky,řek bych že si tyhle dvě firmy jsou dost podobný.Výhodou motorky z němc s stk je že v Německu už je stáčení KM trestný čin a tak si to tam málokdo dovolí,což neznamená že se to nemůže stát.
camerik

Příspěvek od camerik »

Můj autobus je taky z motobikes, a není žadnej problém, každopádně bratranec tam bere cca 2 machny za rok a všechno super (jo je to máslo, po třech měsících ho vždycky dostane jinej stroj - ale Zajdo známe takový,že :rofl :rofl :rofl )

Takže motobikes za mě :yes
zajda
Jméno: Zajda
Příjmení: Michal
Motocykl 1: GSX1400

Příspěvek od zajda »

JJ jasně že známe takové jedince co to mění jako ponožky :chuckle :D
Krejca
Jméno: Jan
Příjmení: Krejčí
Motocykl 1: GS 1200

Příspěvek od Krejca »

camerik píše:Můj autobus je taky z motobikes, a není žadnej problém, každopádně bratranec tam bere cca 2 machny za rok a všechno super (jo je to máslo, po třech měsících ho vždycky dostane jinej stroj - ale Zajdo známe takový,že :rofl :rofl :rofl )

Takže motobikes za mě :yes
No zkušenosti mám zatím jen z prvního dojmu takže nebudu chytrej ale minimálně jsou kluci šikovný a nadmíru čistotný kdybych chtěl třeba horneta vezmu ho zase tam :clap
ludwa
Jméno: luděk
Příjmení: solanský
Telefon: +420
Motocykl 1: gsx1400

Příspěvek od ludwa »

ahoj. Mužu nabídnout svoji. http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk ... -1400.html prodavam ji se zlzama v očích ale nemam na ni čas a ted co mame maleho klučinu na ni nejsou už ani peníze. :cry, za poslední 2sezony sem na ni najel necele 2500km :cry kdyby byl zajem tak víc info na tel. 739440984
mrna
Jméno: Marek
Příjmení: Hopjan
Motocykl 1: Simson skútr
Motocykl 2: Honda XRV 650 Africa Twin
Motocykl 3: Suzuki GSX 1400

Příspěvek od mrna »

Kluci, kluci člověk se tady skoro rok neukáže a koukám, že všichni prodávaj motorky, ale kdyby, nejkrásnější stroje co nejen šikmovoká palice vyrobila!!! A běda kdo si koupí "traktor"(chopper) :muscle Já bojuju se svojou, aby mi máňa zůstala a Zajda tu šlechtičnu mezi autobusama (to mám od vás) chce prodat - pomoct!!! :cry :head Nojo ja vím, že je to těžký jenom sem doma řekl, že potřebuju baterku a už to bylo :devil a šup a tichá domácnost byla tu. A to neví o svíčkách a každoročním oleji. Ach jo, ještěže umí tak pěkný děti (dělám si srandu moja je super akorát k těm motorkám se nějak nemá obzvláště k té mojí) Tak kucí rozvažte to a neblbnite nebo tady s ufinem zůstanu sám a víte sami, že nikam nejezdim a to mu nemůžete udělat. pac a pusu :finger Mrňa
Gsx 1400 über alles
zajda

Příspěvek od zajda »

mrna píše:Kluci, kluci člověk se tady skoro rok neukáže a koukám, že všichni prodávaj motorky, ale kdyby, nejkrásnější stroje co nejen šikmovoká palice vyrobila!!! A běda kdo si koupí "traktor"(chopper) :muscle Já bojuju se svojou, aby mi máňa zůstala a Zajda tu šlechtičnu mezi autobusama (to mám od vás) chce prodat - pomoct!!! :cry :head Nojo ja vím, že je to těžký jenom sem doma řekl, že potřebuju baterku a už to bylo :devil a šup a tichá domácnost byla tu. A to neví o svíčkách a každoročním oleji. Ach jo, ještěže umí tak pěkný děti (dělám si srandu moja je super akorát k těm motorkám se nějak nemá obzvláště k té mojí) Tak kucí rozvažte to a neblbnite nebo tady s ufinem zůstanu sám a víte sami, že nikam nejezdim a to mu nemůžete udělat. pac a pusu :finger Mrňa
Tak to jsi tady asi hodně dlouho nebyl. Já jsem ji rozstřelil. Ale už mám novou a opět GSX. jen tak pro uklidnění. :-)
mrna
Jméno: Marek
Příjmení: Hopjan
Motocykl 1: Simson skútr
Motocykl 2: Honda XRV 650 Africa Twin
Motocykl 3: Suzuki GSX 1400

Příspěvek od mrna »

povídej teda jestli to neni někde jinde na fóru
Gsx 1400 über alles
zajda

Příspěvek od zajda »

mrna píše:povídej teda jestli to neni někde jinde na fóru
Někde jsem o tom tady psal. Jel jsem po hlavní a nedostal jsem přednost. Vletělo mě do cesty auto. To je jen tak ve zkratce
zajda

Příspěvek od zajda »

Jinak tady ve vlákně jsou fotky mé nové lásky. Samo že opět nezahílím a vyšívám nový design

http://gsx1400.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=110
Odpovědět