Padací hříbky

Technické dotazy, rady a pod
Krejca
Jméno: Jan
Příjmení: Krejčí
Pohlaví: Muž
Motocykl 1: GS 1200

Padací hříbky

Příspěvek od Krejca »

Teď vás budu trochu bombardovat :D máte někdo padací protektory?né trubky ,prosím kontakt děkuju
zajda
Jméno: Zajda
Příjmení: Michal
Motocykl 1: GSX1400

Re: Padací hříbky

Příspěvek od zajda »

Krejca píše:Teď vás budu trochu bombardovat :D máte někdo padací protektory?né trubky ,prosím kontakt děkuju
Já se chystám že si koupím od této firmy. http://inshop.xbikes.cz/inshop/
Já přípravu na motorce mám a tak koupím jen hříbky. Mám zálusk na silonové černé se stříbrným středem. A stojí bez držáku litr. Dnes jsem dokoupil na moje nová ródla chromované závažíčka. Už se těším jak to vyměním v sobotu.

Obrázek
Krejca

Příspěvek od Krejca »

Zajdo díky to je snad jedinej větší shop kam jsem nekouk:-) a koukám že maj i přípravu sice mám moto bílo-modré ale dám taky takovou kombinaci,nechci to přeplácat.Jáky jsi dal řidítka?hodíš foto?
Zatím dík
zajda

Příspěvek od zajda »

Krejca píše:Zajdo díky to je snad jedinej větší shop kam jsem nekouk:-) a koukám že maj i přípravu sice mám moto bílo-modré ale dám taky takovou kombinaci,nechci to přeplácat.Jáky jsi dal řidítka?hodíš foto?
Zatím dík
V sobotu je budeme dávat s Tomášem. Záleží samo dle počasí. Jinak je to od firmy LUKAS a jsou chromované. Závažíčka jsem taky sehnal v chromu. Jsem sám zvědavej jak to bude ve výsledku vypadat.
Jak je dám do hromady tak přidám fotečky. :mrk
zajda

Příspěvek od zajda »

Tak tady jsou ty nové ródla.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Krejca

Příspěvek od Krejca »

Vypadaj pěkně kolik je šířka?já teda budu chtít mat jen ještě vymyslím jestli stříbro ,zlato ,nebo modrý elox.
zajda

Příspěvek od zajda »

Krejca píše:Vypadaj pěkně kolik je šířka?já teda budu chtít mat jen ještě vymyslím jestli stříbro ,zlato ,nebo modrý elox.
Čoveče teď jsi mě zaskočil. Mám pocit že 81cm bez závažiček. Ale poměřím ti to. Hlavně jsou rovnější. Trošku jsem to zkoušel a připadám si jak kdybych jel na choperu. Hroznej nezvyk . Počkám chvilku a kdyžtak provedu úpravu. Vyzkouším to o nastávajícím víkendu. Kdyžtak je trošku zakrátím. Jsem při jízdě nějak rozevlátej. Možná mě to jen připadá. Zatím jsem to vyzkoušel na cca 10km bo vsobotu když jsem to dělal tak jsem měl těžkou kocovinu a byl jsem rád že jsem se udržel na mašině.
Krejca

Příspěvek od Krejca »

Já měl podobnou šířku na B12 s hrazdou,na dálnici nic moc ale v zatáčkách je to super,máš úplně jinou kontrolu nad mašinou,neuspěchej to.
zajda

Příspěvek od zajda »

Krejca píše:Já měl podobnou šířku na B12 s hrazdou,na dálnici nic moc ale v zatáčkách je to super,máš úplně jinou kontrolu nad mašinou,neuspěchej to.
Jak jsem psal uvidím po tomto víkendu. Pokud mě to nebude sedět tak až pak přistoupím k úpravě. Já jsem to teprve projížděl po Brně. Tam moc zatáček není.
Tom
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Tomáš
Příjmení: Klička
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 03 - už zase je :)
Motocykl 2: Suzuki GSX 1400 03 - už není :(
Motocykl 3: KTM 990 Superduke 09 - už není :(

Příspěvek od Tom »

Mám na své stejný...jako je to paráda,rád mám ty ruky rozčaplý. Je fakt že na dálnici je to utrpení, ale tu já zas tak často nejezdím. Vezl jsem se ted chvilu na R6 a to vám řeknu kluci je peklo pekelný....po chvilce mě začalo ukrutně bolet zápěstí a ruky u sebe jako bych tlačil sekačku(no i ten zvuk byl podobnej :D). Nejlepší je že jsem kamošovi půjčil tu svou a on se už poohlíží po vlastní :D
Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry. Abraham Lincoln
Život je jako žebřík do kurníku: krátký a posraný. Neznamy autor
Kdo jinemu jamu kopa, je u neho na brigade. Neznamy autor
Odpovědět