Ach ty pneumatiky
- ludwa
- Jméno: luděk
- Příjmení: solanský
- Pohlaví: Muž
- Telefon: +420
- Motocykl 1: gsx1400
Re: Ach ty pneumatiky
no zkušenost ta že přední guna po dvou letech normalně lehce stěřela a jeden vylet do chorvatska a zadek mněl plochu jak kdybych jel 6000km po rovině což sem byl loni v chorvatsku už s dunlopkama a guma se tvaří jak kdyby byla nově nazuta jinak sem kupoval gumy v zubří u rožnova pod radhoštěm a zadek dunlop sportmax road smart předek 2770kč a zadek 3780kč i s přezutím
- Dajos
- Člen klubu
- Jméno: Dalibor
- Příjmení: Plischke
- Telefon: +420604534994
- Motocykl 1: CBR 1100XX (Stříbrný Blekouš)
- Motocykl 2: jawa 50/550 pařez
Nazdar, a kolik ti vydržely?ludwa píše:zdarec lidi. doporučil bych dunlop Sportmax road smart. před tím sem mněl continentalky a už bych do nich nešel.
..co už včil
- ludwa
- Jméno: luděk
- Příjmení: solanský
- Motocykl 1: gsx1400
zadek ma už necelych 5000km a řekl bych že by dalších 5000mohla vydržet zaleží na stylu jízdy
-
- Jméno: Jiří
- Příjmení: Plachý
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400
- Motocykl 2: Suzuki DR 650 SE
- Motocykl 3: Jawa 250 Pérák
- Motocykl 4: Jawa 350 Pérák
Zdar chlapi, tak ja jezdím Michelin pilot road 2 a zatím si fakt nemůžu stěžovat, zadek ma najeto 6000 a ještě 1000 určitě vydrží a předek určitě vydrží 9000km. Jinak vzhledem k mému stylu jízdy to považuju za excelentní výsledek, hodně času jezdím s klukama na supersportech a ty gumy dostávají zabrat. Zkoušel jsem od Tomáše gsx na dunlopech a to byl děs, ta guma se dala protočit pod zadkem. Teď zavžuju nákup nové a zase půjdu asi to těch Michelinek, možná bych zkusil ještě Metzeler, ale pry se středem vyjíždí pruh.
Jirka
Jirka
-
- Člen klubu
- Jméno: Pavel
- Příjmení: Plíšek
- Telefon: +420737668005
- Motocykl 1: GSX 1400 2002
- Motocykl 2: Skůtr Kymco Vitality 50
Biker79 píše:Ahojte, poslední zkušenost s Bridgestone BT020 je 4tis na značky, možná ještě 1tis dá. Jinak už jsem objednal Bridgestone BT021, je to dvousměs a cena na http://www.pneunet.cz 3680ks. Na netu je nenabízí, bylo to na poptávku, maj super ceny na gumy na auta tak jsem to zkusil a lepší cenu než od nich jsem nikde nedostal. Mají prodejnu v Bludovicích tady u Jičína, je to kousek, tak vyzvedávám osobně, jinak je doprava zahrnuta v ceně
Já jen že na Pneunetu je nabízí.Cena sedí i s dopravou.Takže vážně zvažuji že do nich půjdu.Na předek jsem se informoval protože v nabídce není.Odpověď jsem zatím nedostal.Až dorazí dám Vám vědět.
palus
Takže odpověď přišla dnes.K mání budou do 14 dní a předek vyjde na 2750 Kč .Na levnější jsem prozatím nenarazil.Jěště jsem žádal zprávičku ohledně jejich stáří.Takže až se vyjádří opět vám budu referovat.
palus
-
- Jméno: Ivo
- Příjmení: Da
- Motocykl 1: SUZUKI GSX 1400
Čau, chystám se, že ji na zadek taky pořídím. Jen mám obavy, jestli nebude v zatáčkách ujíždět, když to občas potáhnu. Jakou máš zkušenost? Dík.ludwa píše:zdarec lidi. doporučil bych dunlop Sportmax road smart. před tím sem mněl continentalky a už bych do nich nešel.
- Tom
- Člen klubu
- Jméno: Tomáš
- Příjmení: Klička
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 03 - už zase je :)
- Motocykl 2: Suzuki GSX 1400 03 - už není :(
- Motocykl 3: KTM 990 Superduke 09 - už není :(
Tak dneska mi došly ty ContiMotiony,cena 5400 i s poštovný za celou sadu,info jak se s něma jezdí podám až budu mít nožku v cajku.
Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry. Abraham Lincoln
Život je jako žebřík do kurníku: krátký a posraný. Neznamy autor
Kdo jinemu jamu kopa, je u neho na brigade. Neznamy autor
Život je jako žebřík do kurníku: krátký a posraný. Neznamy autor
Kdo jinemu jamu kopa, je u neho na brigade. Neznamy autor
-
- Jméno: Roman
- Telefon: +420608225288
- Motocykl 2: Suzuki GSX 750 Inazuma
- Motocykl 3: MZ 250 etz
- Motocykl 4: Mz 150 Etx
- Motocykl 5: Simson S51
Ahojte, tak jsem šel do BT 021, zadek zatím drží, ale přední po ujetí cca 4tis už je skoro po smrti - Totál zklamání!!! Snažím se nebrzdit předkem a používat motor, ale jde do kytek před očima . Střed OK, boky na hadry, to jezdím turistiku s manželkou, tohle jsem fakt ještě nezažil. Za mě BT 021 naposledy - nejsem tak bohatej, abych kupoval drahý gumy co za pár tis jdou do kytek
-
- Člen klubu
Odpověď dorazila dnes 28.6.Gumy jsou vyrobeny 38. 39.týden 2008.Už jsem si je objednal.Dorazí v pondělí tak je hned nechám přezout a jedem.čaukypalus píše:Biker79 píše:Ahojte, poslední zkušenost s Bridgestone BT020 je 4tis na značky, možná ještě 1tis dá. Jinak už jsem objednal Bridgestone BT021, je to dvousměs a cena na http://www.pneunet.cz 3680ks. Na netu je nenabízí, bylo to na poptávku, maj super ceny na gumy na auta tak jsem to zkusil a lepší cenu než od nich jsem nikde nedostal. Mají prodejnu v Bludovicích tady u Jičína, je to kousek, tak vyzvedávám osobně, jinak je doprava zahrnuta v ceně
Já jen že na Pneunetu je nabízí.Cena sedí i s dopravou.Takže vážně zvažuji že do nich půjdu.Na předek jsem se informoval protože v nabídce není.Odpověď jsem zatím nedostal.Až dorazí dám Vám vědět.
palus
Takže odpověď přišla dnes.K mání budou do 14 dní a předek vyjde na 2750 Kč .Na levnější jsem prozatím nenarazil.Jěště jsem žádal zprávičku ohledně jejich stáří.Takže až se vyjádří opět vám budu referovat.
palus
-
- Člen klubu
No tak to jsi mě s těma svýma zkušenostma s BT 021 nepotěšil.Na drhou stranu v klubu GSX jsem našel veskrze pozitivní ohlasy tak nevím.Ale jak to s nima doopravdy je se dovím velice brzy.Příštím týden přezouvám tak až něco nalítám napíšu své zkušenosti.