Ach ty pneumatiky

Technické dotazy, rady a pod
Odpovědět
ludwa
Jméno: luděk
Příjmení: solanský
Pohlaví: Muž
Telefon: +420
Motocykl 1: gsx1400

Re: Ach ty pneumatiky

Příspěvek od ludwa »

no zkušenost ta že přední guna po dvou letech normalně lehce stěřela a jeden vylet do chorvatska a zadek mněl plochu jak kdybych jel 6000km po rovině což sem byl loni v chorvatsku už s dunlopkama a guma se tvaří jak kdyby byla nově nazuta :yes jinak sem kupoval gumy v zubří u rožnova pod radhoštěm a zadek dunlop sportmax road smart předek 2770kč a zadek 3780kč i s přezutím
Dajos
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Dalibor
Příjmení: Plischke
Telefon: +420604534994
Motocykl 1: CBR 1100XX (Stříbrný Blekouš)
Motocykl 2: jawa 50/550 pařez

Příspěvek od Dajos »

ludwa píše:zdarec lidi. doporučil bych dunlop Sportmax road smart. před tím sem mněl continentalky a už bych do nich nešel.
Nazdar, a kolik ti vydržely?
..co už včil
ludwa
Jméno: luděk
Příjmení: solanský
Motocykl 1: gsx1400

Příspěvek od ludwa »

zadek ma už necelych 5000km a řekl bych že by dalších 5000mohla vydržet zaleží na stylu jízdy
Jirka Agent
Jméno: Jiří
Příjmení: Plachý
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400
Motocykl 2: Suzuki DR 650 SE
Motocykl 3: Jawa 250 Pérák
Motocykl 4: Jawa 350 Pérák

Příspěvek od Jirka Agent »

Zdar chlapi, tak ja jezdím Michelin pilot road 2 a zatím si fakt nemůžu stěžovat, zadek ma najeto 6000 a ještě 1000 určitě vydrží a předek určitě vydrží 9000km. Jinak vzhledem k mému stylu jízdy to považuju za excelentní výsledek, hodně času jezdím s klukama na supersportech a ty gumy dostávají zabrat. Zkoušel jsem od Tomáše gsx na dunlopech a to byl děs, ta guma se dala protočit pod zadkem. Teď zavžuju nákup nové a zase půjdu asi to těch Michelinek, možná bych zkusil ještě Metzeler, ale pry se středem vyjíždí pruh.
Jirka
palus
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Pavel
Příjmení: Plíšek
Telefon: +420737668005
Motocykl 1: GSX 1400 2002
Motocykl 2: Skůtr Kymco Vitality 50

Příspěvek od palus »

Biker79 píše:Ahojte, poslední zkušenost s Bridgestone BT020 je 4tis na značky, možná ještě 1tis dá. Jinak už jsem objednal Bridgestone BT021, je to dvousměs a cena na http://www.pneunet.cz 3680ks. Na netu je nenabízí, bylo to na poptávku, maj super ceny na gumy na auta tak jsem to zkusil a lepší cenu než od nich jsem nikde nedostal. Mají prodejnu v Bludovicích tady u Jičína, je to kousek, tak vyzvedávám osobně, jinak je doprava zahrnuta v ceně :yes

Já jen že na Pneunetu je nabízí.Cena sedí i s dopravou.Takže vážně zvažuji že do nich půjdu.Na předek jsem se informoval protože v nabídce není.Odpověď jsem zatím nedostal.Až dorazí dám Vám vědět.

palus

Takže odpověď přišla dnes.K mání budou do 14 dní a předek vyjde na 2750 Kč .Na levnější jsem prozatím nenarazil.Jěště jsem žádal zprávičku ohledně jejich stáří.Takže až se vyjádří opět vám budu referovat.

palus
rodger
Jméno: Ivo
Příjmení: Da
Motocykl 1: SUZUKI GSX 1400

Příspěvek od rodger »

ludwa píše:zdarec lidi. doporučil bych dunlop Sportmax road smart. před tím sem mněl continentalky a už bych do nich nešel.
Čau, chystám se, že ji na zadek taky pořídím. Jen mám obavy, jestli nebude v zatáčkách ujíždět, když to občas potáhnu. Jakou máš zkušenost? Dík.
Tom
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Tomáš
Příjmení: Klička
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 03 - už zase je :)
Motocykl 2: Suzuki GSX 1400 03 - už není :(
Motocykl 3: KTM 990 Superduke 09 - už není :(

Příspěvek od Tom »

Tak dneska mi došly ty ContiMotiony,cena 5400 i s poštovný za celou sadu,info jak se s něma jezdí podám až budu mít nožku v cajku. :)
Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry. Abraham Lincoln
Život je jako žebřík do kurníku: krátký a posraný. Neznamy autor
Kdo jinemu jamu kopa, je u neho na brigade. Neznamy autor
Biker79
Jméno: Roman
Telefon: +420608225288
Motocykl 2: Suzuki GSX 750 Inazuma
Motocykl 3: MZ 250 etz
Motocykl 4: Mz 150 Etx
Motocykl 5: Simson S51

Příspěvek od Biker79 »

Ahojte, tak jsem šel do BT 021, zadek zatím drží, ale přední po ujetí cca 4tis už je skoro po smrti - Totál zklamání!!! Snažím se nebrzdit předkem a používat motor, ale jde do kytek před očima . Střed OK, boky na hadry, to jezdím turistiku s manželkou, tohle jsem fakt ještě nezažil. Za mě BT 021 naposledy - nejsem tak bohatej, abych kupoval drahý gumy co za pár tis jdou do kytek :S
palus
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od palus »

palus píše:
Biker79 píše:Ahojte, poslední zkušenost s Bridgestone BT020 je 4tis na značky, možná ještě 1tis dá. Jinak už jsem objednal Bridgestone BT021, je to dvousměs a cena na http://www.pneunet.cz 3680ks. Na netu je nenabízí, bylo to na poptávku, maj super ceny na gumy na auta tak jsem to zkusil a lepší cenu než od nich jsem nikde nedostal. Mají prodejnu v Bludovicích tady u Jičína, je to kousek, tak vyzvedávám osobně, jinak je doprava zahrnuta v ceně :yes

Já jen že na Pneunetu je nabízí.Cena sedí i s dopravou.Takže vážně zvažuji že do nich půjdu.Na předek jsem se informoval protože v nabídce není.Odpověď jsem zatím nedostal.Až dorazí dám Vám vědět.

palus

Takže odpověď přišla dnes.K mání budou do 14 dní a předek vyjde na 2750 Kč .Na levnější jsem prozatím nenarazil.Jěště jsem žádal zprávičku ohledně jejich stáří.Takže až se vyjádří opět vám budu referovat.

palus
Odpověď dorazila dnes 28.6.Gumy jsou vyrobeny 38. 39.týden 2008.Už jsem si je objednal.Dorazí v pondělí tak je hned nechám přezout a jedem.čauky
palus
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od palus »

No tak to jsi mě s těma svýma zkušenostma s BT 021 nepotěšil.Na drhou stranu v klubu GSX jsem našel veskrze pozitivní ohlasy tak nevím.Ale jak to s nima doopravdy je se dovím velice brzy.Příštím týden přezouvám tak až něco nalítám napíšu své zkušenosti.
Odpovědět