Padací rámy
-
- Jméno: Zajda
- Příjmení: Michal
- Pohlaví: Muž
- Motocykl 1: GSX1400
Re: Padací rámy
JJ má je pěkný. A jaká je výsledná cena?
tipuju tak bůra, za levej,a trojku za pravej, ale včetně chromu, chápej zajdo čas je drahej
- Frenki
- Člen klubu
- Jméno: Roman
- Příjmení: Šrámek
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
- Kontaktovat uživatele:
Jo,díky !Jura píše:Třeba nakonec zjistíš, že je ten komaxit na nich lepší než chrom - potom sem lupni nějakou fotku.
Moc pěkná práce
-uvidím co se osvědčí víc,každopádně je to komaxitem daleko levnější !Padáky jsem dělal i pro UFIHO
a ty čekají na chrom(bohužel s chromovnou je teť zrovna problém!!!)Jsou zahlcení a čekací doba je 2.měsíce! Nemůžu to dělat do zásoby,chrom vyjde draho!
FRENKI - OSTRAVA !!!
- Frenki
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Hoši cenou jsem se ještě nezabýval,ale v chromovně mi řekli tak do 1500,-Kč za oba !!!tak že mě to trochu zarazilo,zajda píše:JJ má je pěkný. A jaká je výsledná cena?
ale co je dneska levného..
FRENKI - OSTRAVA !!!
- IPetr
- Člen klubu
- Jméno: Petr
- Příjmení: Žanta
- Telefon: +420 608268608
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
- Motocykl 2: Yamaha Tenere 700
Tedy, to já se ti pozeptám u nás v Axlu za kolik by je pochromovali. Před lety mi dělali nějaké výfuky a stálo mne to tuším 800,-
IPetr
- Frenki
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Jo,to pozeptat se můžeš,má to tu kouzelnou klauzuli ,,přet lety"... před lety byly všechny ceny jiné.IPetr píše:Tedy, to já se ti pozeptám u nás v Axlu za kolik by je pochromovali. Před lety mi dělali nějaké výfuky a stálo mne to tuším 800,-
Ten chrom je složitý proces - spíš ta příprava ,,před" chromem.Hrozné přebrušování(velice jemné!),které pak
přechází do leštění...pak to je tuším nikl,pak měď,zase nějaké leštění a pak nakonec chrom!Tak nějak to je,
už si nejsem 100% jistý.Největší problém je u těchto dílů,kde se nedostanete na leštičce všude do kola těch trubek !!!Pak jde vidět každý mikroskopický pór a škrábaneček.
800,- za oba bych bral všemi deseti !
FRENKI - OSTRAVA !!!
- IPetr
- Člen klubu
- Jméno: Petr
- Příjmení: Žanta
- Telefon: +420 608268608
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
- Motocykl 2: Yamaha Tenere 700
Tak ty výfuky byly krapet větší. Teď jsem tam volal a stále chromují. http://www.axl.cz/technologie/galvanick ... hrany-.htm
Zavolej zítra Petra Vyvážila, kontakt je na konci stránky, určitě ti řekne i nějakou tu cenu. Mně to dnes už nezvedl.
Zavolej zítra Petra Vyvážila, kontakt je na konci stránky, určitě ti řekne i nějakou tu cenu. Mně to dnes už nezvedl.
IPetr
Frenki píše:Hoši cenou jsem se ještě nezabýval,ale v chromovně mi řekli tak do 1500,-Kč za oba !!!tak že mě to trochu zarazilo,zajda píše:JJ má je pěkný. A jaká je výsledná cena?
Tak po uvedení ceny za chrom(nevím teda kolik tě stál matroš a výroba)to nebude žádná vyloženě lacinější záležitost a řekl bych,že i ty giviny za 3 tácky jsou nakonec poměrně levný....protože myslím, že ani ty to nikomu zdarma dělat nebudeš,ale jako máš můj obdiv to jo a že to máš pěkný už jsem psal
osobně bych šel radši o víkendu na fušku a za to si je koupil,jen můj názor.
- Frenki
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
camerik píše:Frenki píše:Hoši cenou jsem se ještě nezabýval,ale v chromovně mi řekli tak do 1500,-Kč za oba !!!tak že mě to trochu zarazilo,zajda píše:JJ má je pěkný. A jaká je výsledná cena?
Tak po uvedení ceny za chrom(nevím teda kolik tě stál matroš a výroba)to nebude žádná vyloženě lacinější záležitost a řekl bych,že i ty giviny za 3 tácky jsou nakonec poměrně levný....protože myslím, že ani ty to nikomu zdarma dělat nebudeš,ale jako máš můj obdiv to jo a že to máš pěkný už jsem psal
osobně bych šel radši o víkendu na fušku a za to si je koupil,jen můj názor.
To máš Tome tak trochu pravdu,ale pro mě to bude určitě poloviční cena(nabízené Giviny na netu byly za 3.500,-Kč)!
A pro mě to je taky trochu taková výzva,jestli to dokážu taky tak,(nebo i lépe ) Nechtěl jsem to dělat na kšeft,
-jak jsem tu psal až bude čas,udělám nějakou cenu a nikoho nebudu lámat,ať si to koupí,udělám to někomu,
kdo bude chtít a nic víc,záleží na každém,co si kdo koupí.
Velký rozdíl je, když si ,,pofušuju" nějáké drobnosti přes šichtu pro sebe a nestojí mě nic matroš někdy i lak atd.
Tak proto se mi to vyplatí ale dělat to ve větším...to už je jiná rovina...tak tak nějak, pro nezasvěcené...
Třeba někde seženu levnější chromování...
Padáky jsem dnes namontoval -sedí to výborně a nevypadá to zle ani v té černé-pak hodím foto.
FRENKI - OSTRAVA !!!
no a já furt přemýšlím, proč jsou ty kufry od givi tak drahý, teď je to jasný, firma teče na padácích...tak se to musí dohnat jinde...
máš recht,pokud tě to baví je to super
máš recht,pokud tě to baví je to super