Padací rámy

Úpravy, tuning a vylepšení
Odpovědět
zajda
Jméno: Zajda
Příjmení: Michal
Pohlaví: Muž
Motocykl 1: GSX1400

Re: Padací rámy

Příspěvek od zajda »

JJ má je pěkný. A jaká je výsledná cena?
camerik

Příspěvek od camerik »

tipuju tak bůra, za levej,a trojku za pravej, ale včetně chromu, chápej zajdo čas je drahej :D :D :D
Frenki
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Roman
Příjmení: Šrámek
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenki »

Jura píše:Třeba nakonec zjistíš, že je ten komaxit na nich lepší než chrom - potom sem lupni nějakou fotku.
Moc pěkná práce :clap
Jo,díky !
-uvidím co se osvědčí víc,každopádně je to komaxitem daleko levnější !Padáky jsem dělal i pro UFIHO
a ty čekají na chrom(bohužel s chromovnou je teť zrovna problém!!!)Jsou zahlcení a čekací doba je 2.měsíce! Nemůžu to dělat do zásoby,chrom vyjde draho! :angry
FRENKI - OSTRAVA !!!
Frenki
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenki »

zajda píše:JJ má je pěkný. A jaká je výsledná cena?
Hoši cenou jsem se ještě nezabýval,ale v chromovně mi řekli tak do 1500,-Kč za oba !!!tak že mě to trochu zarazilo,
ale co je dneska levného.. :cry
FRENKI - OSTRAVA !!!
IPetr
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Petr
Příjmení: Žanta
Telefon: +420 608268608
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
Motocykl 2: Yamaha Tenere 700

Příspěvek od IPetr »

Tedy, to já se ti pozeptám u nás v Axlu za kolik by je pochromovali. Před lety mi dělali nějaké výfuky a stálo mne to tuším 800,-
IPetr
Frenki
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenki »

IPetr píše:Tedy, to já se ti pozeptám u nás v Axlu za kolik by je pochromovali. Před lety mi dělali nějaké výfuky a stálo mne to tuším 800,-
Jo,to pozeptat se můžeš,má to tu kouzelnou klauzuli ,,přet lety"... :angry před lety byly všechny ceny jiné.
Ten chrom je složitý proces - spíš ta příprava ,,před" chromem.Hrozné přebrušování(velice jemné!),které pak
přechází do leštění...pak to je tuším nikl,pak měď,zase nějaké leštění a pak nakonec chrom!Tak nějak to je,
už si nejsem 100% jistý.Největší problém je u těchto dílů,kde se nedostanete na leštičce všude do kola těch trubek !!!Pak jde vidět každý mikroskopický pór a škrábaneček.
800,- za oba bych bral všemi deseti ! :D
FRENKI - OSTRAVA !!!
IPetr
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Petr
Příjmení: Žanta
Telefon: +420 608268608
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
Motocykl 2: Yamaha Tenere 700

Příspěvek od IPetr »

Tak ty výfuky byly krapet větší. Teď jsem tam volal a stále chromují. http://www.axl.cz/technologie/galvanick ... hrany-.htm

Zavolej zítra Petra Vyvážila, kontakt je na konci stránky, určitě ti řekne i nějakou tu cenu. Mně to dnes už nezvedl.
IPetr
camerik

Příspěvek od camerik »

Frenki píše:
Hoši cenou jsem se ještě nezabýval,ale v chromovně mi řekli tak do 1500,-Kč za oba !!!tak že mě to trochu zarazilo,

Tak po uvedení ceny za chrom(nevím teda kolik tě stál matroš a výroba)to nebude žádná vyloženě lacinější záležitost a řekl bych,že i ty giviny za 3 tácky jsou nakonec poměrně levný....protože myslím, že ani ty to nikomu zdarma dělat nebudeš,ale jako máš můj obdiv to jo a že to máš pěkný už jsem psal :yes

osobně bych šel radši o víkendu na fušku a za to si je koupil,jen můj názor.
Frenki
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenki »

camerik píše:
Frenki píše:

Tak po uvedení ceny za chrom(nevím teda kolik tě stál matroš a výroba)to nebude žádná vyloženě lacinější záležitost a řekl bych,že i ty giviny za 3 tácky jsou nakonec poměrně levný....protože myslím, že ani ty to nikomu zdarma dělat nebudeš,ale jako máš můj obdiv to jo a že to máš pěkný už jsem psal :yes

osobně bych šel radši o víkendu na fušku a za to si je koupil,jen můj názor.

To máš Tome tak trochu pravdu,ale pro mě to bude určitě poloviční cena(nabízené Giviny na netu byly za 3.500,-Kč)!
A pro mě to je taky trochu taková výzva,jestli to dokážu taky tak,(nebo i lépe :sun ) Nechtěl jsem to dělat na kšeft,
-jak jsem tu psal až bude čas,udělám nějakou cenu a nikoho nebudu lámat,ať si to koupí,udělám to někomu,
kdo bude chtít a nic víc,záleží na každém,co si kdo koupí. :cool
Velký rozdíl je, když si ,,pofušuju" nějáké drobnosti přes šichtu pro sebe a nestojí mě nic matroš někdy i lak atd.
Tak proto se mi to vyplatí ale dělat to ve větším...to už je jiná rovina...tak tak nějak, pro nezasvěcené... :whew
Třeba někde seženu levnější chromování...
Padáky jsem dnes namontoval -sedí to výborně a nevypadá to zle ani v té černé-pak hodím foto. :)
FRENKI - OSTRAVA !!!
camerik

Příspěvek od camerik »

no a já furt přemýšlím, proč jsou ty kufry od givi tak drahý, teď je to jasný, firma teče na padácích...tak se to musí dohnat jinde... :D :D :D

máš recht,pokud tě to baví je to super :yes
Odpovědět