Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Jura píše:Ještě mám na drátě dva kusy - jeden má dokonce Zuzanku jako my, tak uvidíme .........
VLKA nech v boudě - ať nejedu nakonec sám.
Dobře vlčáka nechám doma aby Vás nepokousal
Paráda, že pojede další GSX. Upozorňuji, jde o malou akci. Jako OBF a Třebíč to zdaleka nebude. Spíš se spol. projedeme, pokecáme. Koukám, že letos to mají na náměstí. Vždy to měli na zámečku. Tak to asi budeme chvilku hledat.
Jen ty prognozy počasí nám to kazí. Uvidíme jak bude.
Dajos píše:Bohužel z rodinných důvodů nebudem moct jet
Co je? Rodíte či co? Nu což tedy nedá se nic dělat a asi pojedeme ve dvouch. O to bude větší čas na pokec a svižnější jízda.
Chraň bůh , budeme mít návštěvu - děda a babi. A taky budu muset řešit servis na mašině, u Suzuki v Přerově mi to tentokrát časově nevychází tak to asi zavezu do bývalé práce. Poctivě vedu servisní knížku tak to nechci pokazit
Tak sem ráno hodil čučmena z vokna na prigl a zjistil, že zoncna rumpluje. Kókl jsem na enthernet a chcát nemá. Takže v 10h su u Mcdonalda Avion shoping park.
Tož paráda to byla Nakonec se nás slezlo hafo na zdejší poměry. Jel jsem s Jurou, potkal jsem Ufouna s Dědkem. Sněma jsem zmokl a velké bouřce jsme nakonec ujeli. Zpracuji foto a pak je hodím sem.
Ještě jednou děkuji