Super, tak jsme už dvě 14ky na tento výlet.Fi.Di píše:Táááák zaplaceno. Jestli se dožiju 100% se zůčastním.zajda píše:Tak nakonec jsem Peťku udolal a rozhodl se že jedem.
Záloha zaplacena. Kdo se k nám přidá? A co ty Fi.di?
Bude někdo další?
Super, tak jsme už dvě 14ky na tento výlet.Fi.Di píše:Táááák zaplaceno. Jestli se dožiju 100% se zůčastním.zajda píše:Tak nakonec jsem Peťku udolal a rozhodl se že jedem.
Záloha zaplacena. Kdo se k nám přidá? A co ty Fi.di?
V cíli nás bude čekat ještě jedna 14ka. Palus s MoňouDino píše:Notak bando skvělejch lidí, do podzimního sr. to zas není až tak daleko, ale mezislezinka na Transpubliku by byla fajn . Už jedem 2 14ky (dino, zajda)a 1 6ka(hafan). cca 1500km je hezká výzva na to,co vzdržíme v sedle našich bajků.Je to hlavně o ježdění a udržení dobré nálady a k tomu jsou třeba lidi jako jste Vy. A v cíli bude i . Tak se nenechte přemlouvat.
Není čeho se bát, pojedem kochačku s obědem, možná večeří a několika kávami. Sex vynecháme .zajda píše:V cíli nás bude čekat ještě jedna 14ka. Palus s MoňouDino píše:Notak bando skvělejch lidí, do podzimního sr. to zas není až tak daleko, ale mezislezinka na Transpubliku by byla fajn . Už jedem 2 14ky (dino, zajda)a 1 6ka(hafan). cca 1500km je hezká výzva na to,co vzdržíme v sedle našich bajků.Je to hlavně o ježdění a udržení dobré nálady a k tomu jsou třeba lidi jako jste Vy. A v cíli bude i . Tak se nenechte přemlouvat.
Asi máme mezi sebou podělávky a nebo se bojí když nechtějí jet s náma.
Nemůžeš psát veřejně, že budeš závodit na silnicích ne. Jinak Hafan jede na čas. Já pojedu o něco pomaleji. Tudíž v cíli bude mít Hafan náskok jednoho škopkucamerik píše:no právě ... jet kochačku ...to nebude úplně pro mě...to, že se vynechá ten sex, mě taky nepřesvědčilo... a do toho ta spousta kávy...co pak s tou energií
Každopádně si to užijte
5-7.7.2013 start je 6.7. z Chebujirkadjjp píše:Nějak nemůžu najít termín.Nebo ještě není danej?