Plégo s deflektorem

Úpravy, tuning a vylepšení
zajda
Jméno: Zajda
Příjmení: Michal
Pohlaví: Muž
Motocykl 1: GSX1400

Re: Plégo s deflektorem

Příspěvek od zajda »

jarek62 píše:Nechodím zde často,ale dát si takovou hovadinu na naháče!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zajděte si na CT mozku yogurti!!!!!!!!!!!!Soudruzi musíte ctít nějaké zásady!!!S tímto nemáte v našem klubu co dělat!!!!Ale on už to asi není klub......DO HAJZLU S PVC!!!!!!A vo tom to je!!!!!!!!!!!!!!!!!Hezký sraz!!!!!!!!!!!!!
:yes :clap
ps. Ty se za náma na srazík nechystáš?
Naposledy upravil(a) zajda dne 18 bře 2012 19:42, celkem upraveno 1 x.
zajda
Jméno: Zajda
Příjmení: Michal
Motocykl 1: GSX1400

Příspěvek od zajda »

IPetr píše:Tak jsem dnes provedl montáž a malé ladění nového pléga. Při první jízdě mi vibrovalo hledí helmy, tak jsem ho sklopil krapet dozadu a vibrace jsou fuč. Provedl jsem i rychlostní test a i ve 190ti je motorka stabilní. Rozdíl je hodně znatelný. Ještě přemýšlím, že provedu menší vývoj a dodělám spodní uchycení.

A nakonec to zase tak hrozně nevypadá.
IMAG0748.jpg
Petře můj názor na plégo znáš :puke :puke . Souhlasím s Jarkem.
Ale proti gustu žádný dyšputát. Když se ti to líbí.
ps. Stejně ti to někde uletí :D :chuckle
IPetr
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Petr
Příjmení: Žanta
Telefon: +420 608268608
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
Motocykl 2: Yamaha Tenere 700

Příspěvek od IPetr »

jarek62 píše:Nechodím zde často,ale dát si takovou hovadinu na naháče!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zajděte si na CT mozku yogurti!!!!!!!!!!!!Soudruzi musíte ctít nějaké zásady!!!S tímto nemáte v našem klubu co dělat!!!!Ale on už to asi není klub......DO HAJZLU S PVC!!!!!!A vo tom to je!!!!!!!!!!!!!!!!!Hezký sraz!!!!!!!!!!!!!
Výš co, já nejsem nějaký šampónek, který jezdí jenom kolem baráku. Já na Sůze cestuju, mám jí na cestách okufrovanou, co už samo o sobě není krásné, takže nějaké plégo to už těžko zkazí. Bych tě chtěl vidět loni na Krymu, kdy člověk jel 3 dny v protivětru, hochu, to jsem byl šťastný i za to malé plégo. S tímto to bude lahoda.

Jinak na CT jsem byl, máme ho v práci a jsem v pohodě, nic mi tam nenašli. :-)
Přílohy
Krym_2011_020a.jpg
IPetr
Frenki
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Roman
Příjmení: Šrámek
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenki »

Zrovna to Petře čtu,chtěl jsem na to zareagovat,ale už mě to přešlo, nemá to smysl...nějak tomu trochu nerozumím.Jsou to věci,které myslí
na lepší pohodlí při cestování atd.Nechápu,proč mi má tady někdo nadávat,jen proto,že si na motorku dám plexi.Je to pouze každého věc.
Tak ať se kolega přihlásí do cyklistického klubu,pokud má problém s plexim na motorce a nadává svojí staré. :x
FRENKI - OSTRAVA !!!
IPetr
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od IPetr »

zajda píše:Petře můj názor na plégo znáš :puke :puke . Souhlasím s Jarkem.
Ale proti gustu žádný dyšputát. Když se ti to líbí.
ps. Stejně ti to někde uletí :D :chuckle
Zajdo tvůj názor znám a respektuji ho. Samotnému se mi Sůza líbí bez plexi, kufrů a s dvěma výfuky také víc, o tom žádná. Toto je stejně jako kufry, jasně funkční věc na dlouhé cesty. Je fakt, že u mne se poslední roky mění priority. Dříve jsem z 15 tis ročně najetých většinu natočil kolem komína. Dnes je většina z mých najetých km delší cesty.

Foto z nejdražší nedostavěné stavby na světě. Za úplatek u dělníků, kteří jí rozebírají, plně přístupná atomová elektrárna na Krymu.
Přílohy
CIMG5927.jpg
IPetr
jarek62
Jméno: Jaroslav
Příjmení: Třasoň
Telefon: +420
Motocykl 1: gsx 1400

Příspěvek od jarek62 »

letos moskva,petrohrad atd., v istanbulu jsem byl ,kdyz jsi jeste nevedel co je PVC!!!kufry mam taky!!!diky ze nejsi cafe rejsr jako 99 procent clenu...............
P.S.doporucuji kabinu z multikary a bufik!!!!!!!!!!!
IPetr
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od IPetr »

jarek62 píše:letos moskva,petrohrad atd., v istanbulu jsem byl ,kdyz jsi jeste nevedel co je PVC!!!kufry mam taky!!!diky ze nejsi cafe rejsr jako 99 procent clenu...............
No to tedy smekám, ona je půlka března a ty máš sjetou už Moskvu a Petrohrad. Ty jsi ale opravdový geroj to ti povím..!!!
Jinak ještě dodám, na K750 co mi stojí v garáži, mám sveden do sajdy přes výměník výfuk. Takže v podstatě splňuji tvé doporučení. :-)
Naposledy upravil(a) IPetr dne 18 bře 2012 21:04, celkem upraveno 1 x.
IPetr
IPetr
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od IPetr »

Frenki píše:Zrovna to Petře čtu,chtěl jsem na to zareagovat,ale už mě to přešlo, nemá to smysl...nějak tomu trochu nerozumím.Jsou to věci,které myslí
na lepší pohodlí při cestování atd.Nechápu,proč mi má tady někdo nadávat,jen proto,že si na motorku dám plexi.Je to pouze každého věc.
Tak ať se kolega přihlásí do cyklistického klubu,pokud má problém s plexim na motorce a nadává svojí staré. :x
Hele znáš to, vždy se najde nějakej chytrej ..., co všude byl, všecko vyděl a všecko zná nejlépe.

Mám jednoho známého, to je cestovatel. GS1200 adw, vše touratech co se dá koupit, hadry jenom BMW a loni najeto 1500 km a to z toho bylo 3x200 na servis do Prahy, protože stále něco někde cvakalo. Magorů se na tom našem širém světě najde.. :rofl
IPetr
jarek62
Jméno: Jaroslav
Příjmení: Třasoň
Telefon: +420
Motocykl 1: gsx 1400

Příspěvek od jarek62 »

letos moskva,petrohrad atd., v istanbulu jsem byl ,kdyz jsi jeste nevedel co je PVC!!!kufry mam taky!!!diky ze nejsi cafe rejsr jako 99 procent clenu...............
P.S...promiň v roce 2011!!!
camerik

Příspěvek od camerik »

mě osobně se motorka stala stabilnější až po demontáži plexi....pravda neměl jsem to velký plégo.

Ale co mě zajímá víc, je ten cafe rejsr, to je co?
název se mě líbí a chtěl bych to být, jen nevím přesně co si mám pod tím představit, teda něco tuším, třeba je to ale něco úplně jinýho....tož kdyby to šlo trocha vysvětlit? :yes :rofl :think
Odpovědět