Povolení cartrige v předním tlumiči.
- mrna
- Jméno: Marek
- Příjmení: Hopjan
- Pohlaví: Muž
- Motocykl 1: Simson skútr
- Motocykl 2: Honda XRV 650 Africa Twin
- Motocykl 3: Suzuki GSX 1400
Re: Povolení cartrige v předním tlumiči.
Jakej ten manuálek si myslel? Tam jak je to anglicky??? Tomu já moc neholduju. Jestli máš CZ tak sem s ním. 

Gsx 1400 über alles
- laco2010
- Jméno: Ladislav
- Příjmení: Štrambach
- Motocykl 1: SUZUKI GSX1400
- Motocykl 2: SUZUKI BANDIT GSF600
Frenki píše:Kluci,kluci, proč nenapíšete Frenkimu... ???,ten v zimě narazil na stejný problém!!!
Tak špekuloval,svítil baterkou dovnitř,až přišel na to,že musí vyrobit nějáký dlóóóuhý nástrčák,a na druhý pokus se mu to podařilo.Tak že ho mám doma,dal by se i vyrobit další,ovšem to předání je prostě problém...
Zdravím
Mohl by jsi mi poslat zhruba rozměry tohoto klíče budu měnit gufera ve vidlích tak si to zkusím nějak vyrobit.
Předem dík
- IPetr
- Člen klubu
- Jméno: Petr
- Příjmení: Žanta
- Telefon: +420 608268608
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
- Motocykl 2: Yamaha Tenere 700
Kluci je na to jednoduchý fígl a tím je pneumatický povolovák.
Nasadí se na něj imbus zespoda na šavli a tím jeho rychlým trhem se to celé krásně povolí. Není třeba žádný extra klíč.
Utažení jde pak v pohodě rukou. Celý vnitřek šavle si sedne na ten hliník a ani se nehne. Měl jsem to při utahování odmaštené.
Nasadí se na něj imbus zespoda na šavli a tím jeho rychlým trhem se to celé krásně povolí. Není třeba žádný extra klíč.
Utažení jde pak v pohodě rukou. Celý vnitřek šavle si sedne na ten hliník a ani se nehne. Měl jsem to při utahování odmaštené.
IPetr
- Frenki
- Člen klubu
- Jméno: Roman
- Příjmení: Šrámek
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
Mohl by jsi mi poslat zhruba rozměry tohoto klíče budu měnit gufera ve vidlích tak si to zkusím nějak vyrobit.
Předem dík[/quote]
To LACO:Na kterési stránce máš fotku jak to vypydá, kříž- uprostřed díra-10,1 mm,průměr kříže 21mm,každá ta strana je 8mm široká, 10mm je to tlusté a navařeno tigem na trubku průměr 20mm delší než délka té vidle...
Rada Petra je možná dobrá,ale já takovýmto nářadím nedisponuji...
Předem dík[/quote]
To LACO:Na kterési stránce máš fotku jak to vypydá, kříž- uprostřed díra-10,1 mm,průměr kříže 21mm,každá ta strana je 8mm široká, 10mm je to tlusté a navařeno tigem na trubku průměr 20mm delší než délka té vidle...

Rada Petra je možná dobrá,ale já takovýmto nářadím nedisponuji...

FRENKI - OSTRAVA !!!