Jura píše:Jojo, FUCKING WEATHER
Nenadávej tady na počasí,a raději se vyžvejkni,jestli chceš ty padáky mám jedny černé do foroty-sraz se blíží...!
Jura píše:Jojo, FUCKING WEATHER
no tak to by byla paráda a můžeš přibrat sebou i ostatní kemoše s GSX a nebo nějakého toho Maďara ale pozor dobré klobásky sebou jako povinnostLipa píše:Cavte no ja idem tyzden pred zrazom do Rumunska no ak vsetko pojde podla planu a nic sa neprihodi tak by som dosiel .
Čau, to jsi docela trefil - momentálně jsem pěkně vyžvejkanej a na peněžence mám velký zámek - velká brzda STOP STAV. Hned tak to lepší nebude - jestli máš možnost tak je prodej. Nejbližší investice do motorky vidím tak nejdřív na zimu (rozvoďák, ventily ........) .........Frenki píše:Jura píše:Jojo, FUCKING WEATHER
Nenadávej tady na počasí,a raději se vyžvejkni,jestli chceš ty padáky mám jedny černé do foroty-sraz se blíží...!
Však uvidíte. Dojedeš dojedeš, nedojedeš nedojedeš. Ale dobrou pravou čabaju bych si tedy ovšem dal.Lipa píše:Cav Zajdo no ak este niekto bude mat dost sil tak sa opytam ci nepojdu somnou na zraz a niaku cabajsku klobasu urcite donesiem
Cavte
Ušáčku,kde máš prezenčku?zajda píše:Tak kluci přesně za metr je to opět tu. No moc se Vás zatím nenahlásilo.
Udělám ji o víkendu. Teď se mě do toho nechce bo jsem utahanej jako kotě.Frenki píše:Ušáčku,kde máš prezenčku?zajda píše:Tak kluci přesně za metr je to opět tu. No moc se Vás zatím nenahlásilo.
Nějak v tom nemám přehled ,kdo a kolik ?