Také sleduji slabej zájem. Zbyňa by měl dojet, ale není potvrzeno na 100%Frenki píše:No a kde je TOM s Gabčou a Zbyňa s Maruškou,Palus s Moňou???
Dnes jsem mluvil s Dědkem a také nedojede. Zítra se osobně setkáme ve Zlíně.
Také sleduji slabej zájem. Zbyňa by měl dojet, ale není potvrzeno na 100%Frenki píše:No a kde je TOM s Gabčou a Zbyňa s Maruškou,Palus s Moňou???
Není zač. Už se těšíme na účast nového člena.Lipa píše:OK.Dik Zajdo
To já vím, že něco přihodíš. Spíš je třeba vymyslet nějakou tu soutěž. Při nové práci nic nestíhám.Frenki píše:No ,já snad taky něco zkusím vykouzlit...
Supééééééér Sponzorské dary nech na jaro, já jich mám teď dost. Už jen mě stačí vyzvednout z Motozoomu a příští týden je hodím k Vatičkovi na kšeft.palus píše:Čauky Zajdo.
Tak už jsem to konečně rozetnul.Připiš nás s Moňou na seznam.I nějaké sponzorské dárečky budů....snad to uvezu
zajda píše:Supééééééér Sponzorské dary nech na jaro, já jich mám teď dost. Už jen mě stačí vyzvednout z Motozoomu a příští týden je hodím k Vatičkovi na kšeft.palus píše:Čauky Zajdo.
Tak už jsem to konečně rozetnul.Připiš nás s Moňou na seznam.I nějaké sponzorské dárečky budů....snad to uvezu
Dnes jsem jezdil po jeseníkách a zjistil jsem, že tam jsou překrásné silnice. jarní sraz bych pak udělal tam. Jelikož tam budu jednou za 14 dní můžu pak dohókat nějaké to pěkné ubytko. Už jsem se bavil s Frenkáčem, ža Vám v tom pomůžu.
Jinak pánové vypadá, že by na srazík mohlo být krásně http://www.novinky.cz/domaci/243334-po- ... -zari.html