A kolik už máš na tu BT021 najeto? Já jen abych věděl kdy asi tak začnu měnitipetr píše:Já zkoušel Maxxis Supermax, zadek vydržel 6 tis a byl v pánu, předek se naopak vůbec nesjíždí a klouže, sice tak nějak předvídatelně ale klouže. Až dojedu tu BT021 co mám na zadku, fakt super pneumatika, tak to zase obuji BT021 jak na zadek, tak na předek.
Na této BT 021 mám 5,5 tis km.zajda píše:A kolik už máš na tu BT021 najeto? Já jen abych věděl kdy asi tak začnu měnitipetr píše:Já zkoušel Maxxis Supermax, zadek vydržel 6 tis a byl v pánu, předek se naopak vůbec nesjíždí a klouže, sice tak nějak předvídatelně ale klouže. Až dojedu tu BT021 co mám na zadku, fakt super pneumatika, tak to zase obuji BT021 jak na zadek, tak na předek.
Pneumatika je super taky bez námitek. Jen, že ubejvá dost rychle. Nebo to bude tím, že to taky dost honím. Těžko se spotřebou dostávám pod 6 ltr. Najeto na ní 4000 km a nad značkou max 1,5 mmpalus píše:Takže na bt 021 zatím najeto 1800 km.Na vodě 0 km.Drží dobře.Kromě jednoho podklouznutí při cestě na Jelenovskou bez připomínek.Uvidíme ještě kolik vydrží.
A nakolik vyjde u tebe sada? Přes zimu to budu řešit. Letos to dojezdím a z jara vyměním. Takže na jaro bych je chtěl mít nachystané v garage. Jinak ten předek mám taky sjetej do špice. Boky na plátno střed pěknej vzorek. Ještě letos vyměním předek, abych dojezdil sezonu mám v garage z Btčka jednu Mezelerku 60% vzorekcamerik píše:BT 021 podle mě super guma, musím konstatovat drží hodně dobře i na vodě, někdo tady psal, že se mu předek sjel do špice(víc boky než střed) tak musím potvrdit po cca 8500km ojetý na plátno(boky),ale nikdy se nestalo, že by klouzla(nepočítám vodorovný značení a ty debilní hady na silnicích,ale zase to je adrenalin
).
Sezonu to vydrží(skoro -před srazem jsem to přezul), ale radši tak, než obout něco na čem se najede 15tis a klouže to už při rozjezdu, no a o nějakým rychlejším průletu třeba buchlákama ani nemluvím,takže za mě 100%.
Když někdo budete chtít na bridgestony umím dost dobrý ceny...