Servis - kolik si připravit peněz,asi????

Technické dotazy, rady a pod
Odpovědět
camerik

Servis - kolik si připravit peněz,asi????

Příspěvek od camerik »

Potřebuju poradit, chtěl bych autobus nechat trochu poservisovat : ventily - seřídit,rozvoďák - vyměnit,vstřikování - seřídit klapky,svíčky - výměna :whew

Nemá někdo zkušenost na kolik to může přijít? třeba i jednotlivě - sčítat umím, jde mě o orientační ceny.

Díky.
Dajos
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Dalibor
Příjmení: Plischke
Pohlaví: Muž
Telefon: +420604534994
Motocykl 1: CBR 1100XX (Stříbrný Blekouš)
Motocykl 2: jawa 50/550 pařez

Re: Servis - kolik si připravit peněz,asi????

Příspěvek od Dajos »

Nech si to nacenit servisem. Ti by to měli umět vypočítat na základě normohodin a zkušeností dost přesně. Já např. naceňoval denno-denně a moc mě to bavilo.. :nod
..co už včil
camerik

Příspěvek od camerik »

Jo to udělám, teď jsem ve stavu hledání servisů, do Suzuki to dávat nechci - tam mám pocit, že třeba za stejný prachy dostanu míň, nehledě na fakt, že tady těm značkovým servisům prostě nevěřím od přírody :shake

Myslel jsem třeba, že někdo dělal to vstřikování a stálo to 3tis. a rozvody ,nevím 5tis.

Aby mě pak nejeblo, v servise když udělaj rozpočet.....respektive, abych byl trocha připraven - především duševně :rofl :rofl :rofl
Dajos
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Dalibor
Příjmení: Plischke
Pohlaví: Muž
Telefon: +420604534994
Motocykl 1: CBR 1100XX (Stříbrný Blekouš)
Motocykl 2: jawa 50/550 pařez

Příspěvek od Dajos »

U značkového servisu by právě normohodiny měli ctít mnohem víc než neznačkové, tam to může být víc individuální. Ale pokud se naskytnou nějaké vícepráce (zatržené šrouby apod.) tak je to vždycky otázka konkrétní situace...
..co už včil
Odpovědět