Povolení cartrige v předním tlumiči.
- IPetr
- Člen klubu
- Jméno: Petr
- Příjmení: Žanta
- Pohlaví: Muž
- Telefon: +420 608268608
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
- Motocykl 2: Yamaha Tenere 700
Povolení cartrige v předním tlumiči.
Tak jsem dva dny před odjezdem na Krym zjistil, že mi teče jeden přední tlumič. Simerinky budu mít zítra to není problém, problém je povolení cartrige v tlumiči. Sice jsem ten spodní šroub povolil, jenže se mi celá cartrige protáčí. Na povolení je třeba speciální dlouhý nástrčák který nemám. Vyrobit ho není problém, jenže vůbec netuším jaká to je velikost.
Poradíte?
Díky.
Poradíte?
Díky.
IPetr
Re: Povolení cartrige v předním tlumiči.
mám naprosto stejný problém, doufám že někdo poradí a pokud bys pak tento přípravek vyráběl - tak bych prosil - udělej to přes kopírák - koupím 
jinak,měl jsem tlumiče rozdělaný a ten tvar té spodní "matky" či co to je mě přišel dost nestandartní - třeba se ale pletu

jinak,měl jsem tlumiče rozdělaný a ten tvar té spodní "matky" či co to je mě přišel dost nestandartní - třeba se ale pletu
- IPetr
- Člen klubu
Prý se to povoluje vzduchovou pistolí, stačí jemně přidržet cartrige a rychlost pistole se o vyšroubování postará.
IPetr
- Frenki
- Člen klubu
- Jméno: Roman
- Příjmení: Šrámek
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
- Kontaktovat uživatele:
Kluci,kluci, proč nenapíšete Frenkimu... ???
,ten v zimě narazil na stejný problém!!!
Tak špekuloval,svítil baterkou dovnitř,až přišel na to,že musí vyrobit nějáký dlóóóuhý nástrčák,a na druhý pokus se mu to podařilo.Tak že ho mám doma,dal by se i vyrobit další,ovšem to předání je prostě problém...

Tak špekuloval,svítil baterkou dovnitř,až přišel na to,že musí vyrobit nějáký dlóóóuhý nástrčák,a na druhý pokus se mu to podařilo.Tak že ho mám doma,dal by se i vyrobit další,ovšem to předání je prostě problém...

FRENKI - OSTRAVA !!!
-
- Jméno: Zajda
- Příjmení: Michal
- Motocykl 1: GSX1400
No ty si ale šikulaFrenki píše:Kluci,kluci, proč nenapíšete Frenkimu... ???,ten v zimě narazil na stejný problém!!!

Jiank teď můžu sloužit jako spojka přemísťovat domluvené věci sem a tam nebo tam a zpět

- IPetr
- Člen klubu
Já mohu nahlásit, že po povolení pomocí vzduchové pistole a následné výměně simerinků se oprava asi povedla. Něco málo přes 5 tisk km po Ukrajinckých """"kvalitních"""" (jedny uvozovky nestačí) prověřili těsnost tlumičů na 150% 

IPetr
Frenki píše:Kluci,kluci, proč nenapíšete Frenkimu... ???,ten v zimě narazil na stejný problém!!!
hele , když jsi narazil na stejný problém, tak mě to vyrob - předáme si to i s padákama....nebo prostě pošta...pohoda a dík předem

- Frenki
- Člen klubu
- Jméno: Roman
- Příjmení: Šrámek
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
- Kontaktovat uživatele:
No, něco vyrobím,ale co můj know how ???
Pánové,nezapomeňte,že já mám 2002 ! tak nevím,jestli to pasuje i na mladší modely !!!
No aspoň se na srazu zadarmo ožeru...

No aspoň se na srazu zadarmo ožeru...

FRENKI - OSTRAVA !!!
-
- Jméno: Zajda
- Příjmení: Michal
- Motocykl 1: GSX1400
No vidíš maš motivaci. Na každej sraz něco uděláš a za vyinkasované chechtáky se ožerešFrenki píše:No, něco vyrobím,ale co můj know how ???Pánové,nezapomeňte,že já mám 2002 ! tak nevím,jestli to pasuje i na mladší modely !!!
No aspoň se na srazu zadarmo ožeru...![]()