Jinak všechny správný modely maj všechno stejný(pomijím barvu

Jo to máš pravdu že jen dva škopky, ale už jsi neurčil kolik B-52. Tak 15 kousků to bylo ne za večerFrenki píše:Kluci ,kluci, vy mě připravíte o zaměstnání ! Já už v práci nedělám nic jiného než věci na motorky!![]()
![]()
Vyrobil jsem ty paklíče hned 3.ks výrobní cena je :2x B-52 (Zajda ví...),nebo 4x pivečko.Vzhledem k tomu,že
vypiju max.2 piva za den,tak snad spíš to B-52. Ale už to nedělám,chtěl Camerik,IPetr-nevím, a ty Palusku si rozmysli,
jestli budeš chtít svůj,nebo jen půjčit.Prostě jsou k dispozici ještě 2ks,(Camerik má objednáno).Pak už vás prdím a můžete si to půjčovat!tak
zajda píše:Jo to máš pravdu že jen dva škopky, ale už jsi neurčil kolik B-52. Tak 15 kousků to bylo ne za večerFrenki píše:Kluci ,kluci, vy mě připravíte o zaměstnání ! Já už v práci nedělám nic jiného než věci na motorky!![]()
![]()
Vyrobil jsem ty paklíče hned 3.ks výrobní cena je :2x B-52 (Zajda ví...),nebo 4x pivečko.Vzhledem k tomu,že
vypiju max.2 piva za den,tak snad spíš to B-52. Ale už to nedělám,chtěl Camerik,IPetr-nevím, a ty Palusku si rozmysli,
jestli budeš chtít svůj,nebo jen půjčit.Prostě jsou k dispozici ještě 2ks,(Camerik má objednáno).Pak už vás prdím a můžete si to půjčovat!tak