nedávno cca před měsícem sem si všiml, že se mi začínají ozývat ventily tj. takové vysoké jemné cinkání, které bych s přilbou ani asi nezaslechl.Až tedy po řádném zahřátí asi tak 60°C a výš. Postupem času se tedy mírně zesílilo. Bylo tak nějak nepravidelné jako 10x jo 20x nee a potom třeba 30x a tak nějak pořád dokola. Sice jsem byl před 5000km na ventilech, ale udelala bum tak sem si řekl, že sem tomu nepřidal a šel sem znovu. Ještě po nastartování, těsně po zážehu to 2x-4x procvakne(proklepne) a pak už to nedělá jakoby až se někam protlačí olej a pak poho.
Kámoš že jako v poho a že se na to mrkne. Asi za tři dny volá hotovo a že dva ventily měli menší vůli než je zdrávo a že cena sedí což bylo domluveno na celé dva tisíce. Tak si říkám že to není tolik za klid bez podivných zvuků. Přijel sem, ale domů pořádně zahřál nene žádnej prasopálek ale svižnější jízda a ejhle cinkot je zase tady a po nastartování klepot také neztichl. Takže vlk se nažral a kozy zůstaly cely. Tomu klukovi věřím že ty ventily udělal už jenom podle silikonu na blocích teda bloku. Na dotaz co mám tedka dělat mi sdělil že dělat potřeba nic není a mám to nechat tak. Jak to máte vy???

Ještě vyměním olej jestli to pomůže. Ach jo!