NÁDRŽ-kde nechat zavařit a nastříkat

Technické dotazy, rady a pod
Odpovědět
laco2010
Jméno: Ladislav
Příjmení: Štrambach
Pohlaví: Muž
Motocykl 1: SUZUKI GSX1400
Motocykl 2: SUZUKI BANDIT GSF600

NÁDRŽ-kde nechat zavařit a nastříkat

Příspěvek od laco2010 »

Zdravím všechny motorkáře a příznivce této super značky.
Potřaboval bych od vás radu. Druhým rokem vlastním SUZUKI GSX1400 r.v.2004.Před asi tak rokem jsem si všiml že se mi na levé straně na nádrži začíná dělat taková malá bublina, nejdřív jsem tomu nevěnoval pozornost ale po čase se to začalo zvětšovat. Myslel jsem si že se jenom odchlipuje barva tak jsem to chtěl přimáčkonout a ono to prasklo a z bubliny vytekl benzín. Řekl jsem si že tam bude někde chyba a že tam asi bude nějaká dírka. Pomocí skalpelu jsem odchlíplou barvu odstranil a zjistil jsem že nádrž byla vařena tmelená a poté přestřikaná ale tak dokonale že to vypadalo jako originální nástřik. Jsou tam vidět tři zavařené málé dírky a ta jedna asi prorzela takže se benzín dostával mezi barvu a nádrž a tím se začala barva odchlipovat. Potřeboval bych poradit co s tím dělat nebo kde to nechat co nejlépe opravit. Chtěl bych nechat sundat barvu z celé nádrže a po zavaření znovu celou přestříkat.
Předem děkuji za vaše rady a názory s pozdravem laco2009
zajda
Jméno: Zajda
Příjmení: Michal
Motocykl 1: GSX1400

Re: NÁDRŽ-kde nechat zavařit a nastříkat

Příspěvek od zajda »

laco2010 píše:Zdravím všechny motorkáře a příznivce této super značky.
Potřaboval bych od vás radu. Druhým rokem vlastním SUZUKI GSX1400 r.v.2004.Před asi tak rokem jsem si všiml že se mi na levé straně na nádrži začíná dělat taková malá bublina, nejdřív jsem tomu nevěnoval pozornost ale po čase se to začalo zvětšovat. Myslel jsem si že se jenom odchlipuje barva tak jsem to chtěl přimáčkonout a ono to prasklo a z bubliny vytekl benzín. Řekl jsem si že tam bude někde chyba a že tam asi bude nějaká dírka. Pomocí skalpelu jsem odchlíplou barvu odstranil a zjistil jsem že nádrž byla vařena tmelená a poté přestřikaná ale tak dokonale že to vypadalo jako originální nástřik. Jsou tam vidět tři zavařené málé dírky a ta jedna asi prorzela takže se benzín dostával mezi barvu a nádrž a tím se začala barva odchlipovat. Potřeboval bych poradit co s tím dělat nebo kde to nechat co nejlépe opravit. Chtěl bych nechat sundat barvu z celé nádrže a po zavaření znovu celou přestříkat.
Nádrže se cínují. Zavaření je možné pouze když je naplněná vodou. Pokud by ti někdo neporadil z okolí Tvého bydliště tak se neváhej na mě obrátit a já Ti domluvím svého lakoše co mě již lakoval druhou motku. Je to, ale v Brně. Co vím tak za vyklepání nádrže chtěl 500kč a nástřik nádrže vč. stříkaných věcí za 2500,-
laco2010

Příspěvek od laco2010 »

zajda píše:
laco2010 píše:Zdravím všechny motorkáře a příznivce této super značky.
Nádrže se cínují. Zavaření je možné pouze když je naplněná vodou. Pokud by ti někdo neporadil z okolí Tvého bydliště tak se neváhej na mě obrátit a já Ti domluvím svého lakoše co mě již lakoval druhou motku. Je to, ale v Brně. Co vím tak za vyklepání nádrže chtěl 500kč a nástřik nádrže vč. stříkaných věcí za 2500,-
určitě se ti ozvu pokud tady v okolí nikoho neseženu a pak se domluvíme co a jak díky moc
zajda
Jméno: Zajda
Příjmení: Michal
Motocykl 1: GSX1400

Příspěvek od zajda »

Není zač. Dej pak vědět. Každopádně držím palce ke zdárnému konci.
Dajos
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Dalibor
Příjmení: Plischke
Telefon: +420604534994
Motocykl 1: CBR 1100XX (Stříbrný Blekouš)
Motocykl 2: jawa 50/550 pařez

Příspěvek od Dajos »

K tomu zavaření nádrže s naplněnovou vodou mám po osobní zkušenosti mého bývalého instruktora svařování "menší" respekt. Taky chtěl zavařit nádrž, několikrát ji pořádně vypláchl, naplnil až po okraj vodou a stejně mu ta sv.. bouchla a nechala na památku hezkou jizvu na čele....Kdo ví co v té době obsahovala voda co? :D
..co už včil
Frenki
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Roman
Příjmení: Šrámek
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenki »

Tak tomu já jako člověk od řemesla nevěřím!!!Nemělo by mu tam co bouchnout,když tam je nalitá voda,ovšem jestli si třeba nemyslel,že tam leje vodu a nalil tam zpátky i něco s benzínem,tak to potom ja... kdysi dávno jsem taky vařil nádrže -na benál a jednu od nafty a nikdy mi nic nedlaflo ! Jestli to borcovi střelilo do ksichtu,tak jen pro to,že to vypláchl,ale vodu tam při svařování neměl ! :finger
FRENKI - OSTRAVA !!!
Dajos
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Dalibor
Příjmení: Plischke
Telefon: +420604534994
Motocykl 1: CBR 1100XX (Stříbrný Blekouš)
Motocykl 2: jawa 50/550 pařez

Příspěvek od Dajos »

No někde se to holt muselo zvrtnout :angry
..co už včil
laco2010

Příspěvek od laco2010 »

Zdravím
Všem děkuji co se mi zde snažili pomoct problém s nádrží už je řešen a teď čekám až se mi nádrž vrátí z5 v nové nástřiku všem ještě jednou velké díky.
Ještě jsem se chtěl zeptat jestli budete dělat nějaké zahájení sezoný :nod
Odpovědět