Dost,nebo málo???

No to je dost. Dle ostatních ohlasů a mé jedné zkušenosti tak 7500 je dobrá výdrž.Frenki píše:Tak já jsem s hrůzou zjistil,že už mi na zadním začaly prosvítat dráty... Tak moje zkušenost s BT 021 = 9576 tkm
Dost,nebo málo???
Se zmíněnou pneu bohužel nemám žádnou zkušenost, ale pro inspiraci mám vyzkoušené tyto:Andrej píše:zdar chlapi. Potřebuju poradit jestli někdo nemá zkušenosti se zadní oláčkou Metzeler Roadtec Z8 Interact?? četl jsem nějaké testy a tak nějak převálcovala Micheliny, Continentalky i Dunlopy. Teď jezdím na Metzelerech Z6 a byl jsem s něma spokojený. Já na nich mám najeto nějakých 3000 km a asi 1500 předchozí majitel a tak 2000 ještě dají. Zatím díky za rady.
Nad tou jsem taky uvažoval. Potom dej vědět jak jsi dopadlDino píše:Ted dojíždím Michelinu PR3 a je na ni 9500 km. Většina km ježděná v tandemu s R6 s vyhuleným šoferem. Takže dobrej nájezd. Ted mám připravenou MPR 4 GT tak jsem zvědave
j.
Za toho vyhuleného šoféra dostaneš od hafana asi na budkuDino píše:Ted dojíždím Michelinu PR3 a je na ni 9500 km. Většina km ježděná v tandemu s R6 s vyhuleným šoferem. Takže dobrej nájezd. Ted mám připravenou MPR 4 GT tak jsem zvědave
j.