Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Tak další díl na naší Sůzu z FRENKI editione (kromě plastové plotny Givi)
Na kšeft to Bohu-žel nebude,byla to ryze ruční práce... (tímto děkuji Palusovi za propůjčení originálu )
Ale výsledek je překvapivě dobrý
zajda píše:hmm zrovna takovej naháním. Ale nechci za něj dávat ten ranec co za něj chcou.
Jinak jsi jak japončíci Takovej šikovnej kutíl.
No tak počítej:dvojku konzoly + litr plotna...
máš to moc pěkný
a jen pro přesnost, nejseš jak japončíci,ale jak číňani
Mě je jedno,jestli jsem Japonec nebo Číňan,pro mě je důležité,že jsem se manuálně vyžil a koupil jsem jen plotnu(zas tak dobrý Číňan ze mě není Tome! ) a konzole mě stály Marlborky za lak...
zajda píše:Je to náš šikovnej chachar Nemáš ještě prototyp? Nebo jsi to dělal rovnou na ostro? Třeba za pár panáků by se to našlo ne
Máš smůlu ušatej,to bylo na ostro.Jednu jsem vyhodil,první se nepovedla,ale pak to klaplo.Teoreticky přesné šablony mám,ale naohýbat to
tak jak origoš je dost problém a to bych musel mít k výrobě originál na vyměření a dopasování.Není to tak jednoduché,jak to vypadá.Kdyby bylo nářadí na ohýbačku trubek,byla by to brnkačka a dělal bych to na kšeft.Tak je to na dlouho,proto to dělat nebudu,určitě to není ,,za pár piv"!
zajda píše:Je to náš šikovnej chachar Nemáš ještě prototyp? Nebo jsi to dělal rovnou na ostro? Třeba za pár panáků by se to našlo ne
Máš smůlu ušatej,to bylo na ostro.Jednu jsem vyhodil,první se nepovedla,ale pak to klaplo.Teoreticky přesné šablony mám,ale naohýbat to
tak jak origoš je dost problém a to bych musel mít k výrobě originál na vyměření a dopasování.Není to tak jednoduché,jak to vypadá.Kdyby bylo nářadí na ohýbačku trubek,byla by to brnkačka a dělal bych to na kšeft.Tak je to na dlouho,proto to dělat nebudu,určitě to není ,,za pár piv"!