Zadní blatníček
-
- Člen klubu
- Jméno: Pavel
- Příjmení: Plíšek
- Pohlaví: Muž
- Telefon: +420737668005
- Motocykl 1: GSX 1400 2002
- Motocykl 2: Skůtr Kymco Vitality 50
Re: Zadní blatníček
Tak tak.Aby mi sajrajt necákal na hřbet vozím Moňu......
naprosto souhlasím s Frenkim, a on je šikovnej - si ho upraví a budete mu ho závidět.....Frenki píše:Ty nevymýšlej furt,nebo dostaneš do řepy!zajda píše:Jj to je on ten šjaleny baltník co byl i na motorkářích cca rok. Jsem zvědavej jak bude na tvé mašině vypadat. Pak dej foto prde
Stejně ho jde vidět jen kousíček,tak co !Mi to stačí...
Osobně si myslím, že celkově tato věc na nic má opravdu cenu max 1000,- a to v jakémkoliv provedení....
- Frenki
- Člen klubu
- Jméno: Roman
- Příjmení: Šrámek
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jeden při zdravém rozumu... Právě proto,jsem do toho investoval ,,pouze" 980,-Kčcamerik píše:naprosto souhlasím s Frenkim, a on je šikovnej - si ho upraví a budete mu ho závidět.....Frenki píše:Ty nevymýšlej furt,nebo dostaneš do řepy!zajda píše:Jj to je on ten šjaleny baltník co byl i na motorkářích cca rok. Jsem zvědavej jak bude na tvé mašině vypadat. Pak dej foto prde
Stejně ho jde vidět jen kousíček,tak co !Mi to stačí...
Osobně si myslím, že celkově tato věc na nic má opravdu cenu max 1000,- a to v jakémkoliv provedení....
FRENKI - OSTRAVA !!!
- Frenki
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Ty Pájo,buď rád,že to ta Moňa nečte !palus píše:Tak tak.Aby mi sajrajt necákal na hřbet vozím Moňu......
FRENKI - OSTRAVA !!!
- Parukař
- Příjmení: Posch
sakra, asi jsem za lamu, ale ten blatniček jsem na motoforza nenašel,,, jinak se mi líbí....
-
- Člen klubu
- Příjmení: Plíšek
- Telefon: +420737668005
- Motocykl 2: Skůtr Kymco Vitality 50
Frenki píše:Ty Pájo,buď rád,že to ta Moňa nečte !palus píše:Tak tak.Aby mi sajrajt necákal na hřbet vozím Moňu......
no to doufám
- Frenki
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Parukař píše:sakra, asi jsem za lamu, ale ten blatniček jsem na motoforza nenašel,,, jinak se mi líbí....
Nejsi lama,nemají ho tam na stránkách,musíš tam napsat!Někde jsem to vyčetl,(už nevím kde),taky jsem to hledal,ale nenašel,
tak jsem tam napsal...(a májí ho,jen prý to ještě nemají nahozené na stránkách...) Tak co ty padáky???
FRENKI - OSTRAVA !!!
- Biaggi
- Člen klubu
- Jméno: Jiří
- Příjmení: Voráč
- Telefon: 731564030
- Motocykl 1: S GSX1400
Naprosto s tebou Frenki souhlasím, dát 4-5 litrů za kousek nesmyslu ....... , jestli se ti ho povede šikovně upravit, tak do toho jdu taky (už jsem nad tím taky přemýšlel). Jinak pokud někdo ty prachy vyhodíte - tak mi ho na chvilku přivezte - zařídím kopyto a pak už to pojede jak na běžícím páse, cenovku dáme tak na 3 litry a za chvilku jsou z nás boháči (připadá mi to jak reklama na mastičku, která ze staré bréci do týdně vymodeluje sličnou děvu - taky víme, že je to hovadina a bréci houfně nakupují ....... )
- Frenki
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Já se to chystám upravit pouze u toho krytu řetězu,páč tam chci zachovat ten hliníkový,tak že dojde k nějákému kompromisu a ořežu to tak na půl Nevím,jak to tam bude pasovat,a taky nevím,proč si tak rád přidělávám starosti s nějákýma nesmyslnýma úpravama...Jura píše:Naprosto s tebou Frenki souhlasím, dát 4-5 litrů za kousek nesmyslu ....... , jestli se ti ho povede šikovně upravit, tak do toho jdu taky (už jsem nad tím taky přemýšlel). Jinak pokud někdo ty prachy vyhodíte - tak mi ho na chvilku přivezte - zařídím kopyto a pak už to pojede jak na běžícím páse, cenovku dáme tak na 3 litry a za chvilku jsou z nás boháči (připadá mi to jak reklama na mastičku, která ze staré bréci do týdně vymodeluje sličnou děvu - taky víme, že je to hovadina a bréci houfně nakupují ....... )
FRENKI - OSTRAVA !!!
- Biaggi
- Člen klubu
- Jméno: Jiří
- Příjmení: Voráč
- Telefon: 731564030
- Motocykl 1: S GSX1400
Protože ty výsledky stojí za to!
Zachovat origo kryt řetězu je základ, otázka je, jestli to půjde nějak elegantně ořezat - aby to nevypadalo, že tam nějakej kousek chybí, jak je ten blatníček přichycenej?
Zachovat origo kryt řetězu je základ, otázka je, jestli to půjde nějak elegantně ořezat - aby to nevypadalo, že tam nějakej kousek chybí, jak je ten blatníček přichycenej?