Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Parukař píše:sakra, asi jsem za lamu, ale ten blatniček jsem na motoforza nenašel,,, jinak se mi líbí....
Nejsi lama,nemají ho tam na stránkách,musíš tam napsat!Někde jsem to vyčetl,(už nevím kde),taky jsem to hledal,ale nenašel,
tak jsem tam napsal...(a májí ho,jen prý to ještě nemají nahozené na stránkách...) Tak co ty padáky???
Naprosto s tebou Frenki souhlasím, dát 4-5 litrů za kousek nesmyslu ....... , jestli se ti ho povede šikovně upravit, tak do toho jdu taky (už jsem nad tím taky přemýšlel). Jinak pokud někdo ty prachy vyhodíte - tak mi ho na chvilku přivezte - zařídím kopyto a pak už to pojede jak na běžícím páse, cenovku dáme tak na 3 litry a za chvilku jsou z nás boháči (připadá mi to jak reklama na mastičku, která ze staré bréci do týdně vymodeluje sličnou děvu - taky víme, že je to hovadina a bréci houfně nakupují ....... )
Jura píše:Naprosto s tebou Frenki souhlasím, dát 4-5 litrů za kousek nesmyslu ....... , jestli se ti ho povede šikovně upravit, tak do toho jdu taky (už jsem nad tím taky přemýšlel). Jinak pokud někdo ty prachy vyhodíte - tak mi ho na chvilku přivezte - zařídím kopyto a pak už to pojede jak na běžícím páse, cenovku dáme tak na 3 litry a za chvilku jsou z nás boháči (připadá mi to jak reklama na mastičku, která ze staré bréci do týdně vymodeluje sličnou děvu - taky víme, že je to hovadina a bréci houfně nakupují ....... )
Já se to chystám upravit pouze u toho krytu řetězu,páč tam chci zachovat ten hliníkový,tak že dojde k nějákému kompromisu a ořežu to tak na půl Nevím,jak to tam bude pasovat,a taky nevím,proč si tak rád přidělávám starosti s nějákýma nesmyslnýma úpravama...
Zachovat origo kryt řetězu je základ, otázka je, jestli to půjde nějak elegantně ořezat - aby to nevypadalo, že tam nějakej kousek chybí, jak je ten blatníček přichycenej?