Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Tak nové řidítka jsou doma a je to úplně o něčem jiném Myslím, že budou fakt dobře sedět. Ale zase jsem nevychytal zavažíčka Jsou strašně malé což na fotce nešlo poznat marné. moje chyba Asi to udělám jak kamarádi japonci. Navařím do řidítek závit a dám tam origo závažíčka. Tak kdyby někdo chtěl ty co jsem teď koupil tak není problém. Jak bude vše hotové dám foto.
Kua hoši co to máte za šířku ? Já to teď měřil a má tam od kraje závažíček 94 cm a to ještě někdy za jízdy bych nějaký cm uvítal, nevím asi mám ten zvyk, nebo potřebu širokého úchytu z harýka . Nicméně mi ta šířka moc vyhovuje, zdá se mi, že potřebuju míň na ovládání .
Ufi píše:Kua hoši co to máte za šířku ? Já to teď měřil a má tam od kraje závažíček 94 cm a to ještě někdy za jízdy bych nějaký cm uvítal, nevím asi mám ten zvyk, nebo potřebu širokého úchytu z harýka . Nicméně mi ta šířka moc vyhovuje, zdá se mi, že potřebuju míň na ovládání .
A to ti vyšly všechny hadice a kebely na řidítkách?? Mám právě strach, že mě to moc daleko nepustí a budu muset zužovat což by mě celkem mrzelo ale 94 cm je celkem respekt nahánějící šířka
Ufi píše:Kua hoši co to máte za šířku ? Já to teď měřil a má tam od kraje závažíček 94 cm a to ještě někdy za jízdy bych nějaký cm uvítal, nevím asi mám ten zvyk, nebo potřebu širokého úchytu z harýka . Nicméně mi ta šířka moc vyhovuje, zdá se mi, že potřebuju míň na ovládání .
To máš místo " bočáku " ???
To myslíš místo baby ? Ten široký úchop mi dodává sebevědomí, připadám si totiž takový mužnější a drsnější . Jo a při vysoké rychlosti max. 90 km/h jdu rychleji a lépe do polohy ležmo
Kabely vyšly, mám tam dokonce vyhřívané hefty a hadice neorigo, pancéřované a ty byly naštěstí delší, takže vše Ok.
To máš místo " bočáku " ???
To myslíš místo baby ? Ten široký úchop mi dodává sebevědomí, připadám si totiž takový mužnější a drsnější . Jo a při vysoké rychlosti max. 90 km/h jdu rychleji a lépe do polohy ležmo
Kabely vyšly, mám tam dokonce vyhřívané hefty a hadice neorigo, pancéřované a ty byly naštěstí delší, takže vše Ok.
Babu ne, myslím boční stojánek. Pač už to opíráš o řidítka, nééé ?
Já raděj uchopuji baby jinak, v tvým rozměru bych měl pocit, že hrabu na mobidyka
Tak řidítka vyměněné Je to fakt úplně něco jiného. Konečně se můžu pořádně opřít do řidítek. Teď je musím znovu celé zdělat a nechat do nich navařit závity na závažíčka. http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=88 ... ddid=52131
Andrej píše:Tak řidítka vyměněné Je to fakt úplně něco jiného. Konečně se můžu pořádně opřít do řidítek. Teď je musím znovu celé zdělat a nechat do nich navařit závity na závažíčka. http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=88 ... ddid=52131
A nebo koupit jiné závažíčka které nepotřebují závit Hlavně né ty hliníkové či duralové lehké. N svoji bílou jsem je hledal dlouho než jsem něco kloudného našel, ale byly super.
Závažíčka už jsou koupené ale po rozbalení balíku se na mě usmály dvě závažíčka o velikosti zcvrklých varlat. Daly by se dát tak na kolo a né na gsx-so . Už se dělají dvě podobné velikosti, trochu jiného tvaru a z nerezu. Foto bude
Andrej píše:Závažíčka už jsou koupené ale po rozbalení balíku se na mě usmály dvě závažíčka o velikosti zcvrklých varlat. Daly by se dát tak na kolo a né na gsx-so . Už se dělají dvě podobné velikosti, trochu jiného tvaru a z nerezu. Foto bude